Γιώργος Σαμπάνης: Είχα κάποτε μία εμμονική θαυμάστρια – Έχω κάνει υπερβολικά πράγματα για μία αγάπη

Author

Categories

Share

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Σαμπάνης, μίλησε στη νεκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την προσωπική του ζωή, τις επιτυχίες που προορίζονταν για άλλους και τραγούδησαν άλλοι, ενώ ανάφέρθηκε και στις εμμονικές θαυμάστριες.

Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για το πρώτο του τραγούδι, καθώς και το ποιός το ερμήνευσε.

«Ο δάσκαλος μου έλεγε στην μητέρα μου να μαθαίνει αυτά που μαθαίνουμε και να μην παίζει τα δικά του. «Το «δύσκολα φεγγάρια» του Μαζωνάκη το έγραψα περίπου στα 15 μου. Έχω γράψει πολλά τραγούδια για κοπέλα που ερωτεύτηκα άλλα δεν θα σου πω ποιά», ανέφερε ο Γιώργος Σαμπάνης.

«Όταν πήγα σε τραγουδιστές στην αρχή δεν ξέρω καν αν άκουσαν τα τραγούδια μου, δεν μου απάντησαν ποτέ.

Το πρώτο μου τραγούδι το είπε η Έλενα Παπαρίζου και σκαρφάλωσε στο νούμερο 1 των τσαρτς. Το «για κάποιο λόγο» που είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν για άλλο καλλιτέχνη, υπήρχαν και άλλα όμως, αρκετά», πρόσθεσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Σαμπάνης αναφέρθηκε και στις άβολες στιγμές στην πίστα και την προσωπική του ζωή.

«Έχω φάει κάνα δυο φορές τούμπα στην πίστα, είχε πολύ πλάκα. Είχα εμμονική θαυμάστρια, έρχονται και κάποια ελάχιστα πράγματα που είναι κακά.

Έχω επιλέξει να κρατάω την προσωπική μου ζωή για μένα. Για μία αγάπη έχω κάνει πολλά υπερβολικά, το πιο ακραίο είναι να αφιερωθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share