Γιώργος Θεοφάνους: Με πήρε τηλέφωνο ο Καρβέλας και φώναζε, εγώ ήμουν στη Συγγρού ντυμένος Μιμή Ντενίση

Author

Categories

Share

Ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος» που παρουσιάζουν η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε έναν τσακωμό που είχε στο παρελθόν με τον Νίκο Καρβέλα.

«Με φώναξε ο Νίκος (Καρβέλας) στο καμαρίνι της Άννας Βίσση. ‘Εγώ βαρέθηκα να γράφω για την Άννα κι ακούω ότι όλα τα τραγούδια είναι δικά σου και κάνεις τις επιτυχίες. Μόνο εσύ’, μου λέει. ‘Μπορείς;’

Του λέω ‘βεβαίως’ και με μεγάλη χαρά και τιμή για την Άννα. Όμως του λέω ότι θέλω χρόνο. Ήταν 6 Δεκεμβρίου και λέω ‘δώσε μου μέχρι τις Απόκριες’. Έκανα άλλα πράγματα, που δεν ήθελα να το πω μπροστά του.

Μην φανεί ότι υποτιμώ την Άννα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Την ίδια εποχή ήμουν στο στούντιο με Αλεξίου και Πάριο. Σφίξαμε τα χέρια και φιληθήκαμε. Στις 9 Δεκεμβρίου χτυπά το τηλέφωνό μου και μου λέει ‘έγραψες κάτι;’.

‘Σου ζήτησα τρεις μήνες, όχι μέρες. Δώσε μου χρόνο’. Πλησιάζουν οι Απόκριες κι έπρεπε να πάω σε ένα αποκριάτικο πάρτι και μια φίλη μου με έντυσε Μιμή Ντενίση, που ήταν της μόδας.


Ντύθηκα, οδηγώ στην Συγγρού και χτυπά το τηλέφωνό μου από τον Νίκο Καρβέλα. Λέω ‘δεν απαντώ, θα σκοτωθούμε’. Βγήκα έξω με το ψηλοτάκουνο κι έβριζε ο Νίκος.

Αν ήξερε ο Νίκος ότι ήμουν έτσι ντυμένος, θα πέθαινε στο γέλιο», πρόσθεσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share