Γήπεδο ΑΕΚ: Νέα δικαστική νίκη για την «Αγιά Σοφιά»

Author

Categories

Share

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται πια στην τελική του ευθεία και αναμένεται να παραδοθεί στην ομάδα μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να αγωνιστεί σε αυτό τη νέα σεζόν.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ πάντως φαίνεται ότι λύνει πια και τα τελευταία δικαστικά προβλήματα για την κατασκευή της “Αγιάς Σοφιάς – Opap Arena“. Κι αυτό γιατί πέτυχε μία ακόμα δικαστική νίκη σχετικά με την ανέγερση του γηπέδου. Με την υπ΄αρ. 99/2019 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών έγινε δεκτή η παρέμβαση της ΑΕΚ και απορρίφθηκε η αίτηση ακύρωσης της πράξεως του Διευθυντή Δασών Αθηνών περί χαρακτηρισμού και κατεδαφίσεως αυθαιρέτων κατασκευών εντός του Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας.

Αυτό σημαίνει ότι δικαιώθηκε η προσπάθεια της Ένωσης για το γκρέμισμα όλων των παράνομων εγκαταστάσεων που βρίσκονται μέσα στο χώρο του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο πλέον ολοκληρωτικά θα αναγεννηθεί, απαλλαγμένο από παράνομα οικοδομήματα που υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια.

Υπήρχε η απόφαση της γενικής γραμματείας Δασών που είχε ανάψει το «πράσινο φως» για το γκρέμισμα, αλλά στη συνέχεια έγινε αίτηση ακύρωσης εναντίον αυτής της απόφασης, η οποία όμως απορρίφθηκε από το Διοικητικό Εφετείο. Η απόφαση αυτή ήταν και η τελευταία, με την ΑΕΚ να «ξεμπερδεύει» οριστικά με τις προσφυγές που αφορούσαν την «Αγιά Σοφιά», αλλά και το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share