Grundig: Στην αιχμή της καινοτομίας, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον

Author

Categories

Share

Μια από τις πιο αγαπημένες μάρκες του ελληνικού κοινού, η Grundig, επέστρεψε πιο σύγχρονη από ποτέ, με κύριο χαρακτηριστικό τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Με πολυετή παράδοση στο χώρο των οικιακών συσκευών, η Grundig, μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών, προσφέρει σε εκατομμύρια νοικοκυριά συσκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, αγκαλιάζοντας τον προσωπικό σας χώρο με απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα που ξεπερνάει τις προσδοκίες σας.

Από την εποχή της «γέννησής» της το 1945, η ιστορία της Grundig είναι ταυτισμένη με την καινοτομία. Όλα τα προϊόντα της καλύπτουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου νοικοκυριού, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρακτικότητα με το απαράμιλλο ντιζάιν και την καινοτομία, ώστε να προσφέρουν λύσεις για όλες τις οικίες, είτε πρόκειται για ένα εργένικο σπίτι είτε για μια οικογενειακή εστία.

Με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η Grundig έχει πλήρη συνείδηση της ευθύνης της απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία. Αυτός είναι μάλιστα και ο λόγος για τον οποίο ως εταιρεία, με τα προϊόντα που παράγει, όχι μόνο συμμορφώνεται με όλες τις νομικές απαιτήσεις, αλλά συνεισφέρει πολλαπλά σε όλους τους τομείς της βιωσιμότητας.

Τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων της Grundig – ο ιδανικός σύμμαχος στον αγώνα της καθημερινότητας – ξεχωρίζουν για την οικονομία ρεύματος και νερού. Διαθέτουν πολλά προγράμματα και λειτουργίες που βοηθούν να γλιτώνεις χρόνο και χρήμα.

Η πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation) για την προστασία από τα αλλεργιογόνα και από τη Woolmark για τη φροντίδα των μάλλινων ρούχων χωρίς την παραμικρή φθορά, είναι η καλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των πλυντηρίων ρούχων της Grundig και αποτελούν σε κάθε περίπτωση την πρώτη μας επιλογή.

Η τεχνολογία της εταιρείας περιορίζει στο μέγιστο βαθμό την κατανάλωση ενέργειας, ενώ παράλληλα οι κινητήρες των πλυντηρίων ρούχων παραμένουν ιδιαίτερα αποδοτικοί και ανθεκτικοί στον χρόνο.

Η επιλογή ανάμεσα σε πλυντήρια ρούχων που κατατάσσονται στην υψηλότερη ενεργειακή κλάση (Α+++) ή προσφέρουν ακόμη και 30% μεγαλύτερη οικονομία στο ρεύμα είναι σίγουρα δύσκολη, καθώς τα προϊόντα της Grundig απευθύνονται σε όλα τα νοικοκυριά, για όλες τις ανάγκες.

Τα πλυντήρια πιάτων της Grundig με την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν, χαρίζουν βαθύ καθάρισμα και απόλυτη υγιεινή στα σκεύη και τα σερβίτσια σας, προστατεύοντας ακόμη και τα πιο ευαίσθητα υλικά.

Τα ελεύθερα και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων της Grundig εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση νερού και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, για να μπορέσουν να καλύψουν όλες τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας.

Με τα προγράμματα που διαθέτουν τα πλυντήρια πιάτων της Grundrig και τις ρυθμίσεις για την πίεση του νερού, τις λειτουργίες σχετικά με το χρόνο ολοκλήρωσης του προγράμματος και το ειδικό σύστημα αισθητήρων που ανιχνεύει τον αριθμό των πιάτων και το βαθμό λερώματος, τα πλυντήρια πιάτων της Grundig ελαχιστοποιούν την κατανάλωση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον περιβαλλοντικό προσανατολισμό της εταιρείας.

Οι εντοιχισμένες συσκευές Grundig, αλλά και οι κεραμικές εστίες, οι επαγωγικές και οι εστίες αερίου αποδεικνύονται ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας για την οικονομία και τον χρόνο.

Με τις ιδιαίτερα εξελιγμένες συσκευές, μπορείτε να παρασκευάζετε παράλληλα περισσότερα από ένα φαγητό, ακόμα κι αν μαγειρεύονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες ή χρόνους, ενώ το πυρολυτικό σύστημα αυτοκαθαρισμού σας γλιτώνει και από πολύ κόπο και χρόνο.

Οι ευέλικτες ζώνες μαγειρέματος σας «λύνουν τα χέρια» αν έχετε σκεύη με μεγάλη ποικιλία μεγεθών, καθώς μπορείτε να προσαρμόσετε τη θερμαινόμενη εστία στο σχήμα και τις διαστάσεις του σκεύους, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Με τέσσερις ζώνες μαγειρέματος και εύχρηστους διακόπτες αφής και πολλαπλές ρυθμίσεις ανά ζώνη, οι κεραμικές εστίες της Grundig θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε ακόμη και τις πιο δύσκολες συνταγές.

Οι επαγωγικές εστίες της Grundig θα σας εξοικονομήσουν ηλεκτρική ενέργεια, μειώνοντας ταυτόχρονα και τον χρόνο προετοιμασίας οποιουδήποτε φαγητού.

Η σχέση μας με τη Grundig είναι διαχρονική, καθώς τα προϊόντα τους κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share