Η ΑΕΚ απέκτησε τον Ζίνι μέχρι το 2028

Author

Categories

Share

Παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει ο Αμπροζίνι Αντόνιο Καμπάσα Σαλβαντόρ ή απλώς Ζίνι, καθώς έπεισε τους ανθρώπους της Ένωσης να επενδύσουν στην εξέλιξή του.

Ο 20χρονος Ζίνι αποκτήθηκε από την ΑΕΚ μόλις τον περασμένο μήνα, με τη μορφή δανεισμού από την Πριμέιρο ντε Αγκόστο, αλλά μετά από μόνο τέσσερα παιχνίδια με την ΑΕΚ Β’, η Ένωση αποφάσισε να τον αποκτήσει με κανονική μετεγγραφή και συμβόλαιο έως το 2028, πιστεύοντας στο ταλέντο του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αμπροζίνι (Ζίνι) Αντόνιο Καμπάσα Σαλβαντόρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο Ζίνι εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30/6/2023 και με δικαίωμα αγοράς, το οποίο ενεργοποιήθηκε σήμερα. Ο επιθετικός από την Ανγκόλα είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 2002 και είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας του (7 συμμετοχές-4 γκολ). Εως τώρα έχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ Β. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Clube Desportivo 1º de Agosto στη μεγάλη κατηγορία της Ανγκόλα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ζίνι δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτόν το μεγάλο σύλλογο. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα και να γίνω σημαντικός για την ΑΕΚ». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share