Η ΑΕΚ τίμησε τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη – Αγγελόπουλος και Μελισσανίδης στην τελετή ονοματοδοσίας στα Άνω Λιόσια

Author

Categories

Share

Η ΑΕΚ τίμησε τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, σε μια εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση και όμορφες στιγμές, δίνοντας το όνομά του «Πατριάρχη» του ρεπορτάζ της στην ανακαινισμένη αίθουσα Τύπου στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. «Η ζωή μου όλη… ΑΕΚ» ανέφερε, εμπνευσμένος από ένα “τεράστιο” τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη.

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο “σπίτι” της στα άνω Λιόσια, η ΚΑΕ ΑΕΚ τίμησε την ιστορία της και τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, δίνοντας το όνομα του στην ανακαινισμένη Αίθουσα Τύπου στο Κλειστό.

Ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης (συνδύασε το όνομα του, όσο λίγοι με το έπος του ’68 στο Καλλιμάρμαρο) εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε όλους του παρευρισκόμενους, αλλά ειδικότερα τον Μάκη Αγγελόπουλο και την ΑΕΚ, για την πρωτοβουλία να τον τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο.

Απ’ την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, που κάθισε δίπλα στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο.

Στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων βρέθηκε ακόμα πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, ο διοικητικός παράγοντας του χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής.

Απ’ το αγωνιστικό τμήμα, το παρών έδωσε ο General Manager της ΚΑΕ, Γιώργος Χήνας, ο προπονητής Κούρο Σεγκούρα, αλλά και ο αρχηγός, Δημήτρης Μαυροειδής.

Την βράβευση του Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη έκανε ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο εμβληματικός δημοσιογράφος θέλησε να παραχωρήσει στην ΚΑΕ ΑΕΚ τα πρωτοσέλιδα της ιστορικής εφημερίδας «Δικέφαλος», τα οποία σχετίζονταν με επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ και όχι μόνο, για να ανταποδώσω την τιμή που του έκαναν.

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλο τρακ. Για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο με έχετε θαμπώσει, με έχετε συγκινήσει. Είχα ετοιμάσει ένα λογύδριο, το θεωρώ άχρηστο. Η καρδιά μου μιλάει και είναι στραμμένη προς εσάς. Να μπορούσα να είχα χρόνο να αναφερθώ σε έναν προς έναν που είστε εδώ, ξεκινώντας από τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο, για τον οποίο αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη, που παρά τη βιασύνη του, επέλεξε εμένα για την τιμητική αυτή διάκριση.

Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι, δεν ξέρω από τι επηρεάστηκε ο κ.Αγγελόπουλος και η διοίκησή του να επιλέξουν εμένα. Ευγνωμοσύνη. Ο Στέλιος Καζαντζίδης σύμφωνα με ένα πρωτοχρονιάτικο άλμπουμ που παρέλαβα είχε ως κορυφαίο τραγούδι του το «Η ζωή μου όλη». Εμπνεύστηκα από αυτό και λέω ότι όλη μου η ζωή ήταν γράψιμο και ΑΕΚ. Όλων των αθλητών, των παραγόντων. Τα μάτια μου πέφτουν πάνω σε παρουσίες. Θα ήθελα να ξεκινήσω με 2 απόντες, την κόρη μου την Έλλη που ως δημοσιογράφος θα ήταν εδώ και με τον Στέλιο Σεραφείδη.

Με τον Στέλιο Σεραφείδη ήρθαμε για πρώτη φορά εδώ το 2021 στο παιχνίδι με την Λάρισα. Την δεύτερη φορά που ήρθα ήταν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή. Και πάλι ήθελα να τιμήσω τη φιλία μου με τον Στέλιο Σεραφίεδη. Με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να γράψω, με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να υπάρχω. Θα ήθελα μια μεγάλη χάρη. Να ζήσω και να δω το γήπεδο αυτό να υπάρχει και η ταμπέλα στη βιτρίνα του σταδίου και να έχει όνομα ΑΕΚτζή παράγοντα, ΑΕΚτζή μπασκετμπολίστα. Αυτό επιθυμώ πριν να φύγω. Είμαστε σε μια εποχή που παίζει ρόλο ο επαγγελματισμός, πάντα όμως προέχει να ονομαστεί το γήπεδο όπως θέλει ο κ. Αγγελόπουλος.

Αν είναι δυνατόν να θυμηθούμε όλοι ότι Πέμπτη 5 του μηνός 5ο μήνα έγινε ένα έγκλημα κατά της ΑΕΚ. Το έκανε ο Γρανίτσας και το διορθώνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θεόσταλτος. Κάνει το θαύμα των θαυμάτων, την Αγία Σοφία» ανέφερε ο Φαίδων Κωνσταντουδάκης.

Τα «αποκαλυπτήρια» (της επιγραφής) από τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο και η βράβευση του Φ.Κ. από τον ίδιο, αποτέλεσαν το «πρελούδιο» της καθόλα συγκινητικής εκδήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share