Η Άννα Βίσση συναντήθηκε με τα εγγόνια της, μετά από ένα χρόνο

Author

Categories

Share

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση δεν μπορεί να αποχωριστεί τα εγγόνια της, καθώς είχε να τα συναντήσει μετά από σχεδόν ένα χρόνο.

Η Άννα Βίσση δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της, καθώς συνάντησε τα εγγόνια της μετά από σχεδόν ένα χρόνο! Τις τελευταίες μέρες, τα εγγόνια της Άννας Βίσση, Νικόλας και Νέστορας, μαζί με τον πατέρα τους, Θανάση Πανουργιά βρίσκονται στην Ελλάδα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά από ένα χρόνο που έκανε να δει από κοντά και να αγκαλιάσει τα εγγόνια της, τώρα έχει την ευκαιρία να τους χαρεί και να απολαύσει κάθε στιγμή μαζί τους.

Η Άννα Βίσση είναι αχώριστη από τον Νικόλα και τον Νέστορα και δεν σταματά να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί τους. Πριν από μερικές ώρες, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία μαζί με τα εγγόνια της από τη βόλτα τους.

Έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της: “Μετά από ένα χρόνο πάλι μαζί”.

Την εν λόγω ανάρτηση έσπευσε να σχολιάσει η Δέσποινα Βανδή, αφού η σχέση της με την Άννα Βίσση είναι στα καλύτερά της. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια έβαλε τρεις κατακόκκινες καρδούλες.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Άννα Βίσση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share