Η ευχή του γιου του Ούλωφ Πάλμε στο ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές στις 25 Ιουνίου – Το παρασκήνιο από τα εγκαίνια του μουσείου για τον εμβληματικό πολιτικό

Author

Categories

Share

Καλή επιτυχία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ευχήθηκε για το ΠΑΣΟΚ ο Γιοακίμ Πάλμε, ο γιος του Ούλοφ Πάλμε, συναντώντας τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιώργο Παπανδρέου στον Μοχό της Κρήτης για τα εγκαίνια του μουσείου που είναι αφιερωμένο στον εμβληματικό πολιτικό.

Ο Μοχός ήταν ο τόπος των καλοκαιρινών διακοπών του Ούλοφ Πάλμε για αρκετά χρόνια και, επί τη ευκαιρία της ανέγερσης και των εγκαινίων του μουσείου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφτηκαν την περιοχή στην Κρήτη, λίγες ημέρες πριν τις νέες εκλογές.

Μαζί τους ήταν και ο Γιοακίμ Πάλμε, ο γιος του εμβληματικού πολιτικού, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, μια ευχή, που όπως είπε, νιώθει πολύ ως σοσιαλδημοκράτης.

Το μουσείο δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Ούλοφ Παλμε στην πλατεία του Μοχού και άνοιξε ανεπίσημα τις πύλες του, την ημέρα που συμπληρώθηκαν 37 χρόνια από τη δολοφονία του Σουηδού Πρωθυπουργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share