Η Έλεν Μίρεν θα παρουσιάσει διαγωνισμό «μάγων» για τα 20 χρόνια του Χάρι Πότερ

Author

Categories

Share

Ο Χάρι Πότερ, ο αγαπημένος μάγος μικρών και μεγάλων, έφθασε αισίως τα 20 χρόνια από την προβολή της πρώτης κινηματογραφικής του ταινίας και το γεγονός θα εορταστεί με έναν μοναδικό διαγωνισμό που θα παρουσιάσει η ηθοποιός Έλεν Μίρεν.

Η εκδήλωση ονομάζεται «Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses» κι εκεί θα συμμετάσχουν φανατικοί θαυμαστές της πασίγνωστης σειράς βιβλίων και ταινιών καθώς θα διαγωνίζονται για το πολυπόθητο, Κύπελλο, House Cup.

Στον διαγωνισμό θα περιλαμβάνονται εκατοντάδες ερωτήσεις γνώσεων από το σύμπαν του «Χάρι Πότερ» και θα συμμετέχουν ξεχωριστοί καλεσμένοι. Παρ’ όλο που η ημερομηνία για την εκδήλωση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στα Cartoon Network’s ACME Night και TBS και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη για streaming στο HBO Max.

«Ήξερα ότι κάποια μέρα θα έπαιρνα έναν ρόλο “Χάρι Πότερ” και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στη γιορτή των 20 χρόνων» είπε η ηθοποιός σε δήλωσή της. «Θα είναι απόλαυση να ξαναζωντανέψουμε αυτή τη μαγεία για τους αμέτρητους θαυμαστές που συνεχίζουν να διασκεδάζουν σε αυτόν τον μαγευτικό κόσμο» τόνισε.

Η ταινία «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Νοεμβρίου του 2001.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share