Η Εύα Καϊλή «πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της» λέει ο δικηγόρος της – Εν αναμονή της νέας απόφασης για αποφυλάκιση

Author

Categories

Share

Η Εύα Καϊλή είναι η επόμενη που θα μπει σήμερα για ακρόαση σύμφωνα με την ΕΡΤ, για την υπόθεση του Qatar Gate και σήμερα θα κριθεί αν θα επιστρέψει στο παιδί της ή αν θα παραμείνει προφυλακισμένη για την πολύκροτη υπόθεση.

Στο πλευρό της είναι ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος αλλά και ο νέος δικηγόρος της, ο Σβεν Μαρί.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μετά την Εύα Καϊλή θα ακολουθήσει ο κύριος Ταραμπέλα και αργά μέσα στην ημέρα θα μάθουμε αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει προφυλακισμένη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτή τη φορά αν είναι πάλι αρνητική η απόφαση για την κυρία Καϊλή να ασκηθεί έφεση. Οι δικηγόροι της πάντως θα προσπαθήσουν να πείσουν ότι η Εύα Καϊλή δεν είναι ύποπτη φυγής και δε θα αλλοιώσει στοιχεία για την υπόθεση.

Ο δικηγόρος της, Σβεν Μαρί τονίζει ότι ο χώρος για μία μητέρα δεν είναι στις φυλακές αλλά να είναι στο σπίτι με το παιδί της.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της είπε: «Θα ζητήσουμε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μία επιλογή είναι και το βραχιολάκι. Το θέμα της κράτησης της κυρίας Καϊλή είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της».

Η ακρόαση για την υπόθεση ξεκίνησε με καθυστέρηση, στις 14.30 ώρα Ελλάδας. Ο δικηγόρος του συλληφθέντα για το σκάνδαλο ευρωβουλευτή, Μαρκ Ταραμπέλα, ζήτησε να εξαιρεθεί από τη διαδικασία ο Βέλγος εισαγγελέας διαφθοράς, Μισέλ Κλεζ.

Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί κάποιος άλλος να τον αντικαταστήσει και για αυτό, υπήρξε αυτή η καθυστέρηση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share