Η Εύα Καϊλή προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για παραβίαση της βουλευτικής της ασυλίας – «Την παρακολουθούσαν μυστικές υπηρεσίες»

Author

Categories

Share

Την προσφυγή της Εύας Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την παραβίαση της βουλευτικής της ασυλίας, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσαν επίσημα οι δικηγόροι της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί.

Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή, εξηγώντας τους λόγους της προσφυγής της, καταγγέλλουν ότι η πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες κατά την περίοδο που συμμετείχε στην επιτροπή Pega», η οποία διερευνούσε την ύπαρξη παράνομων λογισμικών παρακολούθησης στην ΕΕ.

Παράλληλα, δηλώνουν ότι η Εύα Καϊλή έχει γίνει στόχος δημοσιευμάτων για «δημιουργία σεναρίων συνωμοσίας» και ότι είναι «θύμα των γεωπολιτικών συγκρούσεων του Αραβικού Κόλπου, της Βόρειας Αφρικής, της Αραβικής Χερσονήσου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των δικηγόρων της Εύας Καϊλή:

«Η κ. Εύα Καϊλή προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μεταξύ άλλων, για παραβίαση της βουλευτικής της ασυλίας, καθώς παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες κατά την περίοδο που συμμετείχε στην επιτροπή Pega, η οποία διερευνούσε θεσμικά την ύπαρξη παράνομου λογισμικού που παρακολουθούσε τις δραστηριότητες των ευρωβουλευτών και των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η δημοσίευση αυτής της είδησης προκάλεσε σημαντικό ενδιαφέρον, αν και δεν ήταν λίγα τα συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης που επιτίθενται συστηματικά στην κ. Καϊλή, που την κατηγορούσαν για δημιουργία σεναρίων συνωμοσίας! Όμως η συγκλονιστική είδηση που ακολούθησε, σύμφωνα με την οποία παρακολουθείται ακόμα και ο ανακριτής Michel Claise, τους άφησε άφωνους!!!

Δεν υπάρχει κανένα σενάριο συνωμοσίας, φαίνεται ότι η ζοφερή πραγματικότητα είναι ότι στις Βρυξέλλες, την πρωτεύουσα της Ευρώπης, έχουν εγκατασταθεί οι γεωπολιτικές συγκρούσεις του Αραβικού Κόλπου, της Βόρειας Αφρικής, της Αραβικής Χερσονήσου, θύμα των οποίων σήμερα είναι η κυρία Εύα Καϊλή, αύριο οι δικαστές και οι εισαγγελείς, μεθαύριο ποιος;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share