Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ΑΜΚ με τη χορηγία Ιβάν Σαββίδη

Author

Categories

Share

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη και όσους όσοι ανταποκρίθηκαν, προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος της ΑΜΚ.

Η οικογένεια Σαββίδη έκανε πράξη τη δέσμευση της, για τον διπλασιασμό των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από την προ μηνών Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό, καταβλήθηκαν οι 500.000 ευρώ στο μπασκετικό τμήμα από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γεγονός που ολοκληρώθηκε με τη διευθέτηση απαιτούμενων τυπικών διαδικασιών. Σήμερα τακτοποιήθηκαν οι τελευταίες απαραίτητες ενέργειες, με συνέπεια οι διοικούντες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να γνωστοποιήσουν την εξέλιξη και να εκφράσουν δημόσια τις ευχαριστίες τους προς την οικογένεια Σαββίδη.

Να αναφέρουμε ότι τα χρήματα από τον διπλασιασμό των χρημάτων της ΑΜΚ θα διατεθούν για τη διευθέτηση παλιών οικονομικών υποχρεώσεων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Τον περασμένο Απρίλιο, η ειλικρινής αγάπη και το πάθος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οδήγησαν στην υλοποίηση ενός άπιαστου για πολλούς στόχου τον οποίο είχαμε θέσει, την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με απόλυτη επιτυχία.

Μπορούμε πλέον να υποστηρίξουμε με βεβαιότητα, ότι αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται με θριαμβευτικό τρόπο και αυτό οφείλεται στην καταλυτική συμβολή της οικογένειας Σαββίδη.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα όλες εκείνες οι χρονοβόρες, αλλά απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να υλοποιηθεί η υπόσχεση της οικογένειας Σαββίδη. Ήταν μία ακόμη επιβεβαίωση μέσω πράξεων, της αγάπης τους για τον ΠΑΟΚ.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Σαββίδη, για την υλοποίηση αυτής της υπόσχεσης, αλλά και για το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει την ομάδα μπάσκετ. Η συμβολή της είναι καθοριστική στο δύσκολο και επίπονο δρόμο της εξυγίανσης. Αυτός είναι ο πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco.

Συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια, με υπομονή και επιμονή, χωρίς να αλλάζουμε στόχους ή πορεία. Η ομάδα μας θα φτάσει και πάλι ψηλά. Για να το πετύχει όμως, θα πρέπει να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη διαδρομή. Η συνεχής συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια θα μικρύνει την απόσταση και θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share