Η Λίτσα Πατέρα και η απίστευτη πρόβλεψη για Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι

Author

Categories

Share

Ένα από τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης ήταν η ποσυζητημένη σηυνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεΐ.

Γκρίζα σύννεφα βλέπει για το γνωστό ζευγάρι η Λίτσα Πατέρα. Τι βλέπει για το μέλλον τους 

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησαν στην Όπρα Γουίνφρεΐ.

Η εκπομπή “Το Πρωινό” σχολίασε τα όσα δήλωσε το διάσημο ζευγάρι στην πασίγνωστη παρουσιάστρια, ενώ θέση στο θέμα πήρε και η Λίτσα Πατέρα, κάνοντας τις προβλέψεις για το μέλλον του ζευγαριού.

Αν και η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους, φαίνεται πως τα γκρίζα σύννεφα και οι διενέξεις δεν θα αργήσουν να φανούν.

Ειδικότερα, η Λίτσα Πατέρα επισήμανε ότι το 2023 θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για το ζευγάρι, μιας και δεν αποκλείεται να πέσουν τίτλοι τέλους στο γάμο τους.

«Παρά το γεγονός ότι θα κάνουν και δεύτερο παιδάκι, εγώ δυστυχώς δεν πιστεύω ότι θα περάσει το 2023 χωρίς να υπάρχουν μεγάλοι τριγμοί έως και χωρισμός και μάλιστα, από το ωροσκόπιο του Χάρι φαίνεται ότι θα έχει απόσταση από τα παιδιά του. 

Αυτό είναι και το χειρότερο όλων. Η Μέγκαν δρα λιγάκι παρασκηνιακά και περίεργα. Το δυστύχημα για το Χάρι είναι ότι στα επόμενα δύο χρόνια θα βγει πολύ απογοητευμένος και στενοχωρημένος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.  

Πηγή: newsit.gr

Author

Share