Η Μαντόνα δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι και κάνει συνεχώς εμετούς – Ακύρωσε τις συναυλίες της ως τον Ιανουάριο

Author

Categories

Share

Η Μαντόνα μπορεί να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, ωστόσο, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας με συνέπεια να έχει ακυρώσει τις συναυλίες της ως τον Ιανουάριο.  

Το TMZ αναφέρει πως η βασίλισσα της ποπ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με βακτηριακή λοίμωξη και εξακολουθεί να είναι κλινήρης. Η Μαντόνα κάνει ανεξέλεγκτους εμετούς από τότε που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και η μόλυνση εξακολουθεί να επηρεάζει το σώμα της.

Είναι τόσο άρρωστη που δεν μπορεί να σηκωθεί καν από το κρεβάτι της στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη όπου αναρρώνει από το βράδυ της Τετάρτης, όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η Μαντόνα είχε πυρετό για περισσότερο από ένα μήνα που προηγήθηκε της εισαγωγής της στο νοσοκομείο, κρατώντας το μυστικό από όλους.

Φοβόταν ότι αν ζητούσε ιατρική φροντίδα, θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την περιοδεία, για την οποία δούλευε τόσο σκληρά για να προετοιμαστεί και να δημοσιεύσει παρασκηνιακά πλάνα της. Η καθυστέρηση έκανε τη μόλυνση πολύ χειρότερη.

Οι συναυλίες της έχουν ακυρωθεί έως τον Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share