Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν κυκλοφορεί το πρώτο της μυθιστόρημα

Author

Categories

Share

Η πρωταγωνίστρια του Stranger Things έγραψε το πρώτο της βιβλίο. Το μυθιστόρημα της Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Το βιβλίο της Μίλι Μπόμπι Μπράουν είναι εμπνευσμένο από τη γιαγιά της. Θα έχει τίτλο «Nineteen Steps» και θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

«Εμπνευσμένο από τη γιαγιά μου, Ρουθ, αυτό το βιβλίο είναι πολύ προσωπικό και με συγκινεί ιδιαίτερα» είπε η Μόλι Μπόμπι Μπράουν, σύμφωνα με το THR.

Η γιαγιά της Αγγλίδας ηθοποιού επέζησε από την τραγωδία στον υπόγειο σταθμό του Μπέθναλ Γκριν, στο Λονδίνο το 1943, ένα από τα πιο αιματηρά συμβάντα του πολέμου.

«Μεγάλωσα ακούγοντας ιστορίες για την εποχή του πολέμου, τον οποίο βίωσε. Είναι τιμή μου που κρατάω ζωντανή την ιστορία της» η Μίλι Μπόμπι Μπράουν.

Το μυθιστόρημα χαρακτηρίζεται ως «επική ιστορία αγάπης, απώλειας και μυστικών».

«Το “Nineteen Steps” είναι μια τρυφερή ιστορία για τη γυναικεία ανθεκτικότητα και το ανθρώπινο πνεύμα που εμψυχώνει» δήλωσε η Λιζ Στάιν, εκτελεστική συντάκτρια στον εκδοτικό οίκο William Morrow, από τον οποίο θα κυκλοφορήσει το βιβλίο.

«Συγκινητικό και θλιβερό, είναι ένα μυθιστόρημα που απεικονίζει τη δύναμη και το θάρρος που βρίσκουμε στην οικογένεια, τη φιλία και την κοινότητα. Με συγκίνησε απίστευτα η αληθινή τραγωδία στον πυρήνα του μυθιστορήματος και μαγεύτηκα από το αξέχαστο πορτρέτο της αγάπης την εποχή του πολέμου» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share