Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον είναι ζευγάρι εδώ και 4 μήνες

Author

Categories

Share

Η συνάντησή τους στο φεστιβάλ κινηματογράφου στη Λυόν τον περασμένο Οκτώβριο ήταν… καρμική για τη Μόνικα Μπελούτσι και τον Τιμ Μπάρτον.

Αν και είχαν γνωριστεί το 2006 στις Κάννες, η συνύπαρξή τους στο φεστιβάλ Lumiere τον περασμένο Οκτώβριο ήταν διαφορετική. Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερις μήνες αλλά η σχέση τους έρχεται στο φως τώρα.

Το περιοδικό Paris Match κυκλοφορεί με αποκλειστικό στο πρωτοσέλιδό του τον νέο… έρωτα, που ενώνει δυο από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου σινεμά.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού, η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον περπατούν αγκαζέ στους δρόμους του Παρισιού.

Η συνάντηση που τους έφερε κοντά έγινε στο φεστιβάλ Lumiere της Λυόν, όπου η Μόνικα Μπελούτσι ήταν καλεσμένη και παρέδωσε στον Τιμ Μπάρτον το βραβείο για την προσφορά του στο σινεμά.

Η Μόνικα Μπελούτσι ήταν μόνη από το 2019 όταν χώρισε από τον Nicolas Lefebvre. Έχει δυο κόρες, τη Ντέβα και τη Λεονί, από το γάμο της με τον Βενσάν Κασέλ.

Ο Τιμ Μπάρτον χώρισε το 2014 από την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, με την οποία ήταν ζευγάρι 13 χρόνια αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share