Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τον γιο της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό!

Author

Categories

Share

Την πρόσληψη του Λουί Ρομπέρ Πολ Ντουκρουέ ως σύμβουλο επί των διεθνών θεμάτων ανακοίνωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από το το Μόντε Κάρλο “μετακομίζει” στο Νότιγχαμ. Ο Λουί Ντουκρουέ ανακοινώθηκε από τη αγγλική ομάδα, αναλαμβάνοντας το ρόλο του συμβούλου διεθνών σχέσεων στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ντουκρουέ είναι ο γιος της Πριγκίπισσας του Μονακό, Στεφανί, εγγονός του επί 56 χρόνια μονάρχη του Πριγκιπάτου του Μονακό, Ρενέ και ανιψιό του Πρίγκιπα Αλβέρτου ΙΙ.

Από το 2015 ο 28χρονος εργαζόταν στην Μονακό, αρχικά στο πλευρό του αντιπροέδρου Βαντίμ Βασίλιεβ και ακολούθως δίπλα στον Όλεγκ Πετρόβ (πρώην αθλητικός διευθυντής) στο scouting. Ο Ντουκρουέ αποχώρησε από τους Μονεγάσκους και από εδώ και στο εξής θα εργάζεται για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 15ος στην σειρά για την διαδοχή του θρόνου στο πριγκιπάτο του Μονακό έχει σπουδάσει σε Γαλλία και ΗΠΑ, πήρε πτυχίο sports management στο Western Carolina University και ο ρόλος του θα έχει να κάνει κυρίως με την προώθηση του brand name της ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη εκτός Αγγλίας.

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για την πρόσληψη του Ντουκρουέ:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Λουί Ντουκρουέ, ο οποίος προσελήφθη από τον σύλλογο ως σύμβουλος επί των διεθνών θεμάτων. Ο Ντουκρουέ εργάστηκε πέντε χρόνια στη Μονακό ως βοηθός του αντιπροέδρου και γενικός διευθυντής. Θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για να βοηθήσει στην διεύρυνση της παρουσίας του συλλόγου σε περισσότερα μέρη του κόσμου».

Πηγή: newsit.gr

Author

Share