Η Πάρις Τζάκσον προσπαθεί να χαράξει το δικό της δρόμο στη μουσική

Author

Categories

Share

Το δικό της δρόμο προσπαθεί να χαράξει η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις Τζάκσον.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς της στο Facebook Watch, «Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn», που συμμετέχει μαζί με τον φίλο της Γκάμπριελ Γκλεν η Πάρις εξηγεί: «Ο μπαμπάς μου ήταν ο βασιλιάς της ποπ, της ροκ και της σόουλ, αλλά δεν έκανε σόουλ. Αυτό είναι αστείο γιατί είμαι μουσικός, από τον οποίο περιμένουν πολλά, αλλά κάνω ένα είδος που δεν είναι αναμενόμενο. Δεν προσποιούμαι ότι είναι εύκολο».

O Γκλεν είπε ότι ξέρει ότι η κοπέλα του αντιμετωπίζει την «πίεση όλων όσων ήταν πριν από αυτήν», αναφερόμενος όχι μόνο στον μπαμπά της Πάρις, αλλά και στην κληρονομιά ολόκληρης της οικογένειάς της στη μουσική βιομηχανία. «Αλλά η Πάρις είναι περισσότερο από το επώνυμό της και από το ποιος είναι ο πατέρας της» πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος της Πάρις Έλιοτ Μιντς, είπε επίσης ότι η δουλειά της «θα ήταν πολύ ευκολότερη» εάν το συγκρότημα ενσωμάτωνε κάπως το όνομα Τζάκσον. «Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε πολλά μέρη με αυτόν τον τρόπο», εξήγησε. «Αυτό δεν είναι κάτι που θέλει. Θέλει να το κάνει μόνης της. Το ερώτημα παραμένει: τι γίνεται αν κανείς δεν εμφανιστεί;».

Είπε επίσης ότι, λόγω του πατέρας της, έχει «πολύ σαφείς αντιλήψεις για το τι συνεπάγεται η διεθνής φήμη».

«Ο πατέρας της είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης της εποχής μας. Αλλά όλα αυτά τα χρήματα, όλη αυτή η προσοχή, όλη αυτή η φήμη, όλη αυτή η δύναμη δεν αγοράζουν μια ζωή χαράς και ευτυχίας», πρόσθεσε. «Λοιπόν, είναι λίγο διστακτική και λίγο φοβισμένη από την προσδοκία».

Η Πάρις Τζάκσον παραδέχτηκε ότι «αγχώνεται να παίζει σε ένα οικείο περιβάλλον», αλλά εξήγησε ότι πάντα ελπίζει να «γίνει καλύτερη μουσικός κάθε μέρα»

«Είναι δύσκολο, γιατί βάζω την ψυχή μου στη μουσική μου», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share