Η Πόπη Τσαπανίδου για το «πρόεδρε έλα με φόρα» στον Αλέξη Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να υποκριθώ»

Author

Categories

Share

Η ατάκα «πρόεδρε έλα με φόρα» κατάφερε να κάνει τον γύρο των social media και όχι μόνο. Έπαιξε επίσης για μέρες σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και λίγοι ήταν αυτοί που δεν σχολίασαν τον ενθουσιασμό που έδειξε η Πόπη Τσαπανίδου κατά την προσφώνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. 

Σε συνέντευξή της, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δίνει λοιπόν την δική της εξήγηση για το… «πρόεδρε έλα με φόρα». «Η συγκεκριμένη αποστροφή μου βγήκε μέσα από τον ενθουσιασμό της στιγμής και ήταν κάτι αυθόρμητο» δηλώνει αρχικά Πόπη Τσαπανίδου, αναφερόμενη στην προσφώνηση του Αλέξη Τσίπρα σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. 

«Και μου έφτιαξαν τη μέρα οι σατιρικοί καλλιτέχνες του luben.tv που το σχολίασαν. Πέρα, όμως, από το σατιρικό κομμάτι, είναι ενδιαφέρον που ακόμα στη χώρα μας ,στον δημόσιο λόγο μας νιώθουμε ενοχές και συζητάμε για αθώες εκφράσεις που χρησιμοποιούνται κάτα κόρον από τους πολίτες» προσθέτει. 

«Προσωπικά δεν πρόκειται να υποκριθώ»

«Από τη μια μας ξινίζουν οι αυθόρμητες στιγμές των δημοσίων προσώπων και από την άλλη παραπονιόμαστε για τον ξύλινο λόγο τους. Κυριαρχεί ο καθωσπρεπισμός που ναρκοθετεί την οικειότητα πάνω στην οποία πρέπει να χτίζουμε τις σχέσεις μας με τους πολίτες. Γινόμαστε βαρετοί και αδιάφοροι» συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος η Πόπη Τσαπανίδου.

«Προσωπικά δεν πρόκειται να υποκριθώ επειδή μπήκα στην ενεργό πολιτική» καταλήγει στην αναφορά της στη φράση «έλα με φόρα» η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή της στα ΝΕΑ.

«Όταν ήρθε η πρόταση είπα: ή τώρα ή ποτέ»

Η Πόπη Τσαπανίδου ερωτάται και για το πώς πήρε την απόφαση να «διαβεί τον Ρουβίκωνα» και να περάσει από τον χώρο των ΜΜΕ, στον κόσμο της πολιτικής και απαντά ότι «η απόφαση ήρθε μετά την ξαφνική πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να συμμετάσχω στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική αλλαγή στον τόπο».

«Πριν από την πρόταση έβλεπα από τη θέση που ήμουν ως δημοσιογράφος ότι αυτή η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε μια σκοτεινή περίοδο όπου κυριαρχούν οι αδικίες, οι ανισότητες και η φτώχεια. Όταν ήρθε η πρόταση μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό είπα: ή τώρα ή ποτέ. Και απάντησα: τώρα» καταλήγει η Πόπη Τσαπανίδου για την επιλογή της να γίνει η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Με πληροφορίες από Τα ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share