Η προφητική επιστολή της Παγκόσμιας Ένωσης Παικτών στην UEFA που «έβλεπε» το θρίλερ με τον Έρικσεν!

Author

Categories

Share

Λίγες ώρες πριν την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν, η Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών είχε αποστείλει στην UEFA μία τραγικά προφητική επιστολή -όπως αποδείχτηκε- για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στους παίκτες το πολύ φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Αίτημα να λάβει μέτρα, ώστε να ελαφρύνει το αγωνιστικό πρόγραμμα που τα τελευταία χρόνια έχει βαρύνει επικίνδυνα είχε αποστείλει η FIFPro (Παγκόσμια Ένωση Παικτών)  το μεσημέρι του Σαββάτου (12/6), με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν λίγες ώρες μετά να έρχεται να επιβεβαιώσει με τον χειρότερο τρόπο τους φόβους που πρόβαλλε μέσω της επιστολής.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο μας έχουν πει πόσο βαρύ και εξαντλητικό έχει γίνει το πρόγραμμα, οι συνθήκες σωματικές και πνευματικές, γύρω από έναν αγώνα, οδηγούν σε εξάντληση. Στους επόμενους μήνες θα συζητήσουμε με την FIFA ώστε να μπορέσουμε να εγγυηθούμε ένα πιο δίκαιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές, καλύτερες συνθήκες εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η FIFPro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share