Η πρώτη αντίδραση Παππά μετά την καταδίκη – «Πολιτική δίκη για να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ»

Author

Categories

Share

Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Παππά μετά την καταδίκη του για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών ήρθε μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Στην ανάρτησή του ο Νίκος Παππάς αναφέρει πως η δίκη αυτή για τις τηλεοπτικές άδειες είναι πολιτική. Υποστηρίζει πως έγινε για να χτυπηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Όπως με NOVARTIS και SIEMENS. Η απόφαση του ειδικού δικαστηρίου είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις NOVARTIS και SIEMENS. Φαίνεται ότι για κάποιους δικαστές αθώος είναι όποιος ζημιώνει το δημόσιο και ένοχος όποιος με τις ενέργειες του εξασφαλίζει χρήματα για το δημόσιο.

Για κάποιους δεν είχε καμία σημασία ούτε η αθώωση Κρέτσου για την ίδια υπόθεση, ούτε η εισαγγελική πρόταση που διέλυσε το κατηγορητήριο. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Η δίκη αυτή ήταν πολιτική. Έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους «γαλάζιους κοριούς» και τις «γαλάζιες ακρίδες».

Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το σύνταγμα. Η δίκη αυτή έγινε για να χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι. Αλλά για αυτό δε θα αποφασίσουν κάποιοι δικαστές. Θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Ο οποίος με την εντολή του θα φέρει δικαιοσύνη παντού. Έχουμε κάνει το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share