Η Ράνια Θρασκιά υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Author

Categories

Share

Η Ράνια Θρασκιά θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπως έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ως εξής: «Η Ράνια Θρασκιά μαζί μας.
«Ως ειδικός ψυχικής υγείας, ακούω συνεχώς τη φράση “να τα βγάλουμε πέρα”. Δε φτάνει μόνο να τα βγάζουν πέρα οι άνθρωποι – που ούτως ή άλλως είναι δύσκολο. Χρειάζονται και χαρά. Εγώ αυτό το όραμα έχω. Κι αυτό ακουμπά πάντα σε πολιτικά θέματα», λέει η ίδια. Την καλωσορίζω ως υποψήφια βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Η Ράνια Θρακιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εκεί παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση, στον ενημερωτικό τομέα ως παρουσιάστρια ειδήσεων και στη συνέχεια παρουσίασε εκπομπής κοινωνικού περιεχομένου.  Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στα κανάλια TVΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ANT1, MEGA και ALTER.

@atsipras Η Ράνια Θρασκιά μαζί μας, στην Α’ Θεσσαλονίκης #fyp #fypgreece #tiktokgreece #ΔικαιοσύνηΠαντού ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο University of East London και έλαβε Master of Science στην «Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία» με ειδίκευση στην «Επιλόχειο Κατάθλιψη» και τη Θεωρία Σχημάτων (Schema Therapy). Παράλληλα πραγματοποίησε την πρακτική της στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων (Ε.Δ.Α.Σ).

Ακολούθως, ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και Οικογενειακή Συμβουλευτική στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων και έλαβε την πιστοποίηση Συμβούλου Ψυχικής Υγείας και Οικογενειακού Συμβούλου.

Είναι Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής. Το Σεπτέμβριο του 2018 δημιούργησε  το «Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης – Ράνια Θρασκιά», στο Νέο Ψυχικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share