Η Σακίρα αποκαλύπτει για Ζεράρ Πικέ: «Με απατούσε όσο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική»

Author

Categories

Share

Το διαζύγιο της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ “βγάζει” ακόμα ειδήσεις, με την Κολομβιανή διάσημη τραγουδίστρια να κάνει αποκαλύψεις για τις απιστίες του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Η Σακίρα μίλησε σε ισπανικό Μέσο και αποκάλυψε πως ο Ζερλαρ Πικέ την απατούσε, όσο ο πατέρας της βρισκόταν στην εντατική και πάλευε για τη ζωή του, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.

“Ο πατέρας μου ήρθε στη Βαρκελώνη για να με παρηγορήσει, αφού ήμουν λυπημένη εξαιτίας του χωρισμού. Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Το σπίτι μου κατέρρεε. Μάθαινα από τον Τύπο ότι με είχε απατήσει, ενώ ο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική.

Ο άνθρωπος που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, με εγκατέλειπε όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ. Δεν μπορούσα να του μιλήσω και δεν μπορούσε να με συμβουλέψει εκείνη την περίοδο”, είπε η Κολομβιανή σταρ.

Η Κολομβιανή σταρ του τραγουδιού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην την ανάρρωση του πατέρα της, δηλώνοντας: “Ήταν πολύ δύσκολη και αργή. Είναι ένας υπέροχος και αξιαγάπητος άνθρωπος που μας εκπλήσσει όλους με τη δύναμή του. Έχει ξεπεράσει τον COVID μία φορά, δύο ατυχήματα, μια πνευμονία και πέντε χειρουργικές επεμβάσεις — όλα αυτά σε ηλικία 91 ετών, σε λιγότερο από έξι μήνες.

Ο μπαμπάς μου είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα ανθεκτικότητας και η μητέρα μου ήταν δίπλα του κάθε νύχτα. Η αγάπη των γονιών μου ήταν παράδειγμα για μένα αλλά εγώ δεν ευτύχησα να ζήσω μια παρόμοια σχέση. Ελπίζω όμως οι γονείς μου να είναι πρότυπα για τα παιδιά μου. Η αγάπη, η υπομονή, η απόλυτη αφοσίωση και το κέφι για ζωή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share