Η Σάλμα Χάγεκ αποθεώνει τον Άνταμ Σάντλερ που «είδε» την κωμική πλευρά της

Author

Categories

Share

Κανείς δεν εμπιστευόταν τη Σάλμα Χάγεκ να κάνει έναν κωμικό ρόλο. Μέχρι που συνάντησε τον Άνταμ Σάντλερ, ο οποίος είδε αυτό που δεν έβλεπε κανείς άλλος…

Το αποκάλυψε η ίδια η Σάλμα Χάγεκ σε συνέντευξή της στο GQ UK. Είπε ότι λόγω της εμφάνισής της για πολύ καιρό ήταν ταυτισμένη μα συγκεκριμένους ρόλους και πως ξεκίνησαν να της δίνουν περισσότερους κωμικούς ρόλους μετά την κωμική σειρά Grown Ups του Άνταμ Σάντλερ το 2010.

«Σε όλη μου τη ζωή ήθελα να κάνω κωμωδία και οι άνθρωποι δεν μου έδιναν κωμωδίες», είπε η Χάγιεκ. «Δεν μπορούσα να αποκτήσω έναν ρόλο μέχρι που γνώρισα τον Άνταμ Σάντλερ, ο οποίος με έβαλε σε μια κωμωδία, αλλά ήμουν στα 40 μου! Μου είπαν, “Είσαι σέξι, οπότε δεν επιτρέπεται να έχεις αίσθηση του χιούμορ”».

«Όχι μόνο δεν σου επιτρεπόταν να είσαι έξυπνη, αλλά δεν σου επέτρεπαν να είσαι αστεία στη δεκαετία του 1990», είπε η Χάγιεκ.

Τη στεναχώρησε εκείνη την εποχή, «αλλά τώρα ασχολούμαι με κάθε είδος, σε μια περίοδο της ζωής μου που μου είπαν ότι θα είχα τελειώσει πριν από 20 χρόνια. Άρα δεν είμαι λυπημένη, δεν είμαι θυμωμένη, γελάω».

Η Χάγιεκ ήλπιζε ότι ο ρόλος της στη βιογραφική ταινία της Φρίντα Κάλο το 2002, για την οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ, θα άλλαζε τα πράγματα. «Όταν ήμουν υποψήφια για Όσκαρ, οι ρόλοι που μου πρόσφεραν δεν άλλαξαν καθόλου», είπε.

«Πάλεψα πραγματικά και νόμιζα ότι αυτό θα άλλαζε, αλλά όχι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share