Η ταινία «Rust» συνεχίζει γυρίσματα με τον Άλεκ Μπάλντουιν – Ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για τη Χαλίνα Χάτσινς

Author

Categories

Share

Οι παραγωγοί της ταινίας «Rust», σύμφωνα με το Hollywood Reporter, προσέλαβαν νέο διευθυντή φωτογραφίας και σχεδιάζουν να ξεκινήσουν εκ νέου τα γυρίσματα την άνοιξη, παρά τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, που βαραίνουν τον πρωταγωνιστή και παραγωγό Άλεκ Μπάλντουιν, για τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς. 

«Αν και είναι γλυκόπικρο, είμαι ευγνώμων που μια λαμπρή και αφοσιωμένη νέα ομάδα παραγωγής μαζί με τους ηθοποιούς και το συνεργείο δεσμεύονται να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκινήσαμε εγώ και η Χαλίνα», δήλωσε ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα (Joel Souza) στο Hollywood Reporter. Ο Μπάλντουιν θα παραμείνει στον πρωταγωνιστικό του ρόλο μαζί με την Μπιάνκα Κλάιν (Bianca Cline), που ανέλαβε την διεύθυνση φωτογραφίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η παραγωγή δεν θα χρησιμοποιήσει πυροβόλα όπλα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστυχήματα, που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο σοκαριστικά στην ιστορία του Χόλιγουντ, σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2021 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust», όπου πρωταγωνιστούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν. Η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς έχασε τη ζωή της, όταν ο γνωστός ηθοποιός την πυροβόλησε κατά λάθος.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η «Rust Movie Productions» θα δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο της Χάτσινς για να «παρουσιάσει τη λάμψη και το βάθος του ταλέντου της, ενώ θα μεταφέρει τι σημαίνει η απώλειά της για τους φίλους της, τους συναδέλφους και για ολόκληρη την κινηματογραφική βιομηχανία». Ο σύζυγος της αδικοχαμένης κινηματογραφίστριας θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και στα δύο έργα, ανέφερε η εταιρεία παραγωγής σε δήλωσή της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share