«Η Τουρκία μία καρδιά»: Πάνω από 114 δισ. τουρκικές λίρες έχουν συγκεντρωθεί στον τηλεμαραθώνιο για τους σεισμόπληκτους

Author

Categories

Share

Τεράστια είναι η ανταπόκριση ιδρυμάτων, οργανισμών, επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών στον τηλεμαραθώνιο για τους εκατομμύρια σεισμοπαθείς στην Τουρκία

Η εκστρατεία για τη συγκέντρωση δωρεών, που ονομάστηκε “Τουρκία μία καρδιά”, μεταδίδεται ζωντανά μέσω 200 τηλεοπτικών καναλιών και 500 ραδιοφωνικών σταθμών. Στην παρουσίαση συμμετείχε και ο παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali. 

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μέσα σε δύο ώρες, συγκεντρώθηκαν σχεδόν 100 δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες, ενώ περίπου στη 1 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) το ποσό έφτασε τις 114.609.214.000 δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες.

Μεταξύ άλλων, η τουρκική Κεντρική Τράπεζα έκανε δωρεά αξίας 30 δισεκατομμυρίων τουρκικών λιρών, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Turkcell και Turk Telekom δώρησαν 3,5 δισεκατομμύρια λίρες και 2 δισεκατομμύρια λίρες αντίστοιχα και η αεροπορική εταιρεία σημαίας Turkish Airlines δώρησε 2 δισεκατομμύρια λίρες.

Οι δωρεές θα σταλούν στην Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτης Ανάγκης (AFAD) της χώρας και στην Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share