Η τρανσέξουαλ 15χρονη κόρη του Ντουέιν Γουέιντ έλαβε και επίσημα τη νέα της ταυτότητα

Author

Categories

Share

Η τρανσέξουαλ κόρη του θρυλικού μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ, Ντουέιν Γουέιντ, κατάφερε να αποκτήσει και επίσημα νέα ταυτότητα, αφού έλαβε και επίσημα το νέο όνομά της αλλά και την αλλαγή φύλου στα χαρτιά της.

Η τρανσέξουαλ 15χρονη κόρη του Ντουέιν Γουέιντ ονομάζεται πλέον και επίσημα Zaya Malachi Airamis Wade, λαμβάνοντας την Παρασκευή (24.2.2023) τη νέα της ταυτότητα, μετά το αίτημα που έκανε ο «υπερήφανος» πατέρας της, όπως δήλωσε ο ίδιος, στο δικαστήριο τον Αύγουστο του 2022.

Πρόκειται για το παιδί που έχει ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας με την πρώην σύζυγό του, τη 41χρονη Siohvaughn Funches, με την οποία έχουν διαφωνήσει ανοιχτά για το πώς να χειριστούν το θέμα της ταυτότητας του παιδιού τους, αναφέρει το PageSix.

Ειδικότερα, ο Ντουέιν Γουέιντ έχει δηλώσει επανειλημμένα τη στήριξή του στο δικαίωμα της Zaya να «ζει πιο άνετα και με μεγαλύτερη ειλικρίνεια σε όλες τις πτυχές της ζωής της». Αντίθετα, η μητέρα της κατηγορεί τον 41χρονο πρώην αθλητή ότι «πίεζε» το παιδί να αποκτήσει νέα ταυτότητα ώστε να «αξιοποιήσει νέες οικονομικές ευκαιρίες».

Τον Νοέμβριο του 2022, ο Ντουέιν Γουέιντ χαρακτήρισε ως «ανόητες» τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του στην κατάθεσή του, λέγοντας ότι «θα ήταν προτιμότερο η μητέρα της Zaya να τη στηρίξει σε αυτό το ταξίδι της και να στηρίξει την αλήθεια της, γιατί το παιδί δεν θα έπρεπε να αναγκαστεί να βάλει σε αναμονή τη ζωή του».

Μάλιστα, ο Ντουέιν Γουέιντ εξήγησε ότι ο λόγος που πρέπει όλα να γίνουν σύντομα είναι «για το συμφέρον» της κόρης του. «Από το να συστηθεί και να παραγγείλει φαγητό, μέχρι να πάρει δίπλωμα οδήγησης και να υπογράφει τα έγγραφά της», είναι οι λόγοι που η τρανσέξουαλ κόρη του έπρεπε να λάβει σύντομα τη νέα της ταυτότητα.

Τελικά, παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της ότι θα έπρεπε να κινήσει αυτές τις διαδικασίες μόλις γινόταν 18 ετών, η Zaya Malachi Airamis Wade έλαβε τη νέα της ταυτότητα και αναγνωρίζεται επίσημα ως γυναίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share