Η Τζόαν Κόλινς πόζαρε στο Instagram μόνο με τη μπλούζα της, για καλό σκοπό

Author

Categories

Share

Μπορεί η Τζόαν Κόλινς να αποφεύγει τις «πικάντικες» αναρτήσεις στο Instagram αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση.

Η αειθαλής ηθοποιός αποφάσισε να ανεβάζει μια… ιδιαίτερη φωτογραφία στο instagram. Στο κείμενο με το οποίο τη συνόδευσε, η Τζόαν Κόλινς εξήγησε ότι η ανάρτηση έγινε με προτροπή του συζύγου της.=

Η αγαπημένη… «κακιά» της Δυναστείας, ποζάρει φορώντας μόνο ένα μπλουζάκι (του ύπνου όπως λέει) και μαύρες, ψηλές, κάλτσες.

Και το έκανε για έναν πολύ καλό σκοπό…

Ο σύζυγος της, λοιπόν, την έπεισε να ανεβάσει τη φωτογραφία με τη συγκεκριμένη μπλούζα, για να πείσει κι άλλους να την αγοράσουν και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις να πάει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα!

Γράφει η Τζόαν Κόλινς: «Ο σύζυγος του ΕΠΕΜΕΙΝΕ να ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία για την #rednoseday (σ.σ. φιλανθρωπικός έρανος για την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας)… αλλά το t-shirt είναι τόσο υπέροχο που το φοράω στο κρεβάτι! Αγοράστε τα τώρα στο @tkmaxxuk, στα μαγαζιά και online.

Τουλάχιστον 5 λίρες θα πάνε στο @comicreliefν για να βοηθηθούν παιδιά και νέοι άνθρωποι που ζουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο».

Φυσικά, τα likes και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Τζόαν Κόλινς έπεσαν… βροχή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share