Ηλιακή Έκλειψη: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Author

Categories

Share

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η σημερινή Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και κάτι νέο ξεκινά την επόμενη περίοδο που μπορεί να μοιάζει σαν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ζωής σου.

Είσαι έτοιμη να απαλλαγείς από παλιές κακές συνήθειες, να ξεκινήσεις από την αρχή και να παρουσιάσεις μια πιο σίγουρη και ισχυρή προσωπικότητα προς τα έξω. Απόλαυσε τη μέρα με τον αγαπημένο σου και επίλεξε μια μικρή απόδραση. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες κρύβουν ίσως και εντυπωσιακές εμπειρίες.

Δίδυμοι: Μια Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα σε ενθαρρύνει να κοιτάξεις μέσα σου. Οι τρέχουσες εκλείψεις αναδεικνύουν σημαντικά θέματα σχετικά με το αν τηρείς μια υγιή ισορροπία μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης.

Την επόμενη περίοδο θα έχεις το κίνητρο και την ενέργεια που απαιτείται για να ασχοληθείς με το παρελθόν ή προσωπικά θέματα, να αφήσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι πλέον και να φροντίσεις την ψυχική και συναισθηματική σου ευεξία.

Καρκίνος: Με τη σημερινή έκλειψη Ηλίου γίνονται αλλαγές στην κοινωνική σου ζωή, τις ελπίδες, τα όνειρα ή τη συμμετοχή σου σε μια κοινότητα. Αυτή η τάση πρωτοεμφανίστηκε τον Νοέμβριο και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται φέτος, αλλά και το επόμενο έτος.

Μια νέα αρχή είναι πιθανή για μια φιλία ή ομαδική σύνδεση. Αισθάνεσαι αρκετά τολμηρή με τον έρωτα, τόσο απέναντι στον αγαπημένο σου, όσο και στο φλερτ -αν είσαι μόνη.

Λέων: Νέες ευθύνες, αναγνώριση ή μια νέα θέση ή έργο προετοιμάζει η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα. Μπορεί να έρθεις στο προσκήνιο ή να διαπιστώσεις ότι οι άλλοι είναι πιο πιθανό να σε προσέξουν για τις επιδόσεις και τις ενέργειές σου.

Μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσεις τους κανόνες ή να διορθώσεις έναν τομέα στη ζωή σου. Σίγουρα αλλαγές στους στόχους, τα σχέδια και τις προτεραιότητες θα μπορούσαν να φανούν στον ορίζοντα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share