Ιωάννα Λίλη: «Θα σε δώ στα όνειρά μου, καλό Παράδεισο μπαμπά μου»

Author

Categories

Share

Με ένα μακροσκελές κείμενο που πραγματικά ραγίζει καρδιές, και μια φωτογραφία από το παρελθόν που ποζάρει στην αγκαλιά του πατέρα της, η Ιωάννα Λίλη αποχαιρετά τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Μεγάλη Παρασκεύη.

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Λίλη σε ανάρτησή της στο προσψψωπικό της προφίλ στο Instagram, ο πατέρας της αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την υγεία του, και τελικά κατέληξε τη Μεγάλη Παρασκευή, λίγο πριν τον εορτασμό του Πάσχα, βυθίζοντας την ίδια αλλά και όλη την οικογένειά της στο πένθος.

«Μεγ. Παρασκευή 22 Απριλίου 2022. Η απώλεια του πατέρα, είναι εντελώς μοναδική για τον καθένα, ξεχωριστή. Για άλλους είναι πιο γρήγορη, από αυτό που νόμιζαν ότι έπρεπε..

Για εμένα νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ…….. περίεργα τα συναισθήματα. Δεν θα είμαι πλέον το παιδί του μπαμπά; ή η <Γιαννούλα> όπως με φώναζες; Θα σταματήσω να είμαι η μικρή;

Ξέρω ταλαιπωρήθηκες πολύ,25 χρόνια είναι αυτά, με χειρουργεία, νοσοκομεία, γιατρούς, κέντρα αποκατάστασης, αγωγές και σε όλα αυτά, η μαμά δίπλα σου, λίγο πρiν κλείσετε τα 53 χρόνια μαζί…. άντεξε τα πάντα.

Αυτό που ίσως με ανακουφίζει λίγο, είναι τα λόγια του Πατήρ-Φώτιου- Τυχεροί, όλοι εκείνοι που φεύγουν στα Ουράνια Μεγ. Παρασκευή- Μεγ. Σάββατο- με την Ανάσταση του Κυρίου, απευθείας στην αγκαλιά του Παντοδύναμου. Και προς Θεού, μην παρεξηγηθούμε, δεν λέω ότι όλα είναι ωραία. Η στεναχώρια είναι εδώ, κανονικά στην θέση της.

Αναμνήσεις που δεν καλείς ….. χωρίς λόγο, έτσι απλά επειδή έτσι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έφυγες μπαμπά….απροειδοποίητα τελείως, σαν να αφέθηκες κι ας το έλεγες πολλές φορές τελευταία-ότι- κουράστηκες….. τώρα δεν θα χτυπάει το τηλ; Τί κάνετε; Τα παιδιά; Πότε είναι ο επόμενος αγώνας ΠΑΟΚ;

Σε πιο κανάλι θα το δείξει; Γιατί βλέπετε, ο μπαμπάς έγινε φανατικός οπαδός της ομάδας αλλά και του Ζαγοράκη, του γαμπρού που σου στάθηκε σαν υιός που ήθελες να έχεις… και δεν το πίστεψε κι εκείνος σαν έφτασε στο σπίτι μαζί με την αδερφή μου Δάφνη και τους τραυματειοφορείς, προσπαθώντας να σε επαναφέρουν….

Μου φαίνεται σαν ψέμα…. Κυριακή θα συγκεντρωνόμασταν να ψήσουμε στο χωριό…. Δεν πρόλαβα να σου πω ρε μπαμπά Σ´ΑΓΑΠΩ, έκανες την μεγάλη έξοδο….

Ναι οκ, έχω το υπερατού, ότι είναι καλύτερα να χάνεις τον πατέρα σου, από το να τον βλέπεις να τρώει ξύλο από διάφορες παθήσεις, καθηλωμένο τόσα χρόνια σε αμαξίδιο, αλλά πονάει όσο κι αν νόμιζες πώς έχεις προετοιμαστεί.

Κρατάω όλα τα θετικά, την αξιοπρέπειά σου μέχρι το τέλος. Ίσως να πήγαζε από αυτό που μου λέει και η μαμά- ήταν εντάξει με την ζωή του, δεν μετάνιωσε για καμία επιλογή κι ας σε πίκραναν κάποιοι- Και αυτή είναι ίσως η σημαντικότερη παρακαταθήκη για εμένα.

Αυτήν την Γαλήνη σου… (θα σε δώ στα όνειρά μου). Καλό Παράδεισο μπαμπά μου….» έγραψε στην ανάρτησαή της στο Instagram η Ιωάννα Λίλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share