Ιωάννης Παπαζήσης: Δεν ξέρω αν χάνω ή αν κερδίζω από τον έρωτα

Author

Categories

Share

Ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης θα παίζει στην «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή και μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το πώς διαχειρίζεται τη δημοσιότητα σε σχέση με την προσωπική του ζωή, για τη σχέση του με το γιο του και για τον έρωτα που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του.

«Υποδύομαι τον παιδαγωγό στην παράσταση. Είμαι κλειστός σαν άνθρωπος σχετικά με την επικοινωνία μου με το κομμάτι της επαφής με τον κόσμο, με την τηλεόραση. Η δουλειά μου δεν είναι η ζωη μου, ούτε το σπίτι μου».

Όπως αναφέρει ο Ιωάννης Παπαζήσης, στη δουλειά του πάει για να δουλέψει, δεν είναι κολλητός ούτε ξεπερνάει τα όρια.

«Ελάχιστες φίλιες έχω κάνει μέσα από τον χώρο. Στερήθηκα χρόνο στο παρελθόν για εμένα και για τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε. Μου αρέσει να ταξιδεύω, είμαι πολίτης του κόσμου, θέλω να γυρίσω όλη τη γη και θα το κάνω».

«Είμαι ένας κάλος μπαμπάς που δίνω τα πάντα στο παιδί μου. Είμαι μια εξέλιξη του πατέρα μου, τον θαυμάζω, είναι το είδωλό μου. Δεν με ενοχλεί όταν ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή.

Η δική μου τακτική είναι να απέχω ολοκληρωτικά γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ το κομμάτι της δημοσιότητας».


Όπως λέει ο Ιωάννης Παπαζήσης, ένιωθε ευθύνη με τον άνθρωπο που ήταν, καθώς δεν ήθελε να δώσει τη «ρετσινιά» ότι είναι μαζί του.

«Ο έρωτας με γοητεύει τρομερά, τον έχω ζήσει αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ ότι δεν ξέρω αν χάνω ή αν κερδίζω από τον έρωτα. Είμαι καλά αυτό το διάστημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share