Καίτη Γαρμπή: Όταν κλονίζεται η αυτοπεποίθησή μου τρέχω στους ανθρώπους μου

Author

Categories

Share

Η αγαπημένη Καίτη Γαρμπή μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Ασφαλώς και Μπορώ», σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα.

«Η συνεργασία μου με τον Νίκο Τερζή μετράει πάρα πολλά χρόνια. Είμαι φαν του «Σασμού» και αυτό που με τράβηξε πολύ ήταν η μουσική, τα τραγούδια και τρελάθηκα.

Πήρα τηλέφωνο τον Νίκο Τερζή και του είπα ότι θα ήθελα να τραγουδήσω κάτι διαφορετικό από αυτά που έχω πει μέχρι σήμερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Γιάννη Κότσιρα που ένιωσα ότι έγραψε μουσική «πάνω» σε εμένα», δήλωσε.
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καλλιτεχνική της πορεία, αλλά την αυτοπεποίθηση.

«Σχεδόν πάντα στην επαγγελματική μου πορεία έλεγα στον εαυτό μου «ασφαλώς και μπορώ». Είμαι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος, όπου με επηρεάζει πάρα πολύ το περιβάλλον μου. Αυτό δεν είναι πολύ βοηθητικό στη δουλειά μας. Όταν κάτι πάει να σε ρίξει και σκέφτεσαι ότι έχεις αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, βγαίνει το «ασφαλώς και μπορώ» και προχωράς», δήλωσε.

«Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι διαφορετικό από την αυτοεκτίμηση. Την αυτοεκτίμηση ή την έχεις ή δεν την έχεις. Η αυτοεκτίμηση δεν φεύγει ποτέ. Ξέρω ποια είμαι, τι μπορώ να κάνω, ποια είναι η πορεία μου. Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που «παίζει» σε όλους μας. Μία μέρα με περίεργη διάθεση νιώθεις ότι μπορεί να μην είσαι τόσο όμορφη. Έχει τα πάνω της και τα κάτω της», συμπλήρωσε.


Τι κάνει η Καίτη Γαρμπή όταν νιώθει ότι την εγκαταλείπει η αυτοπεποίθησή της;

«Όταν κλονίζεται η αυτοπεποίθησή μου «τρέχω» δίπλα στους ανθρώπους μου. Θα χωθώ στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά και του παιδιού μου. Όταν συνέβη κάτι πριν λίγο καιρό χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση και του είπα «το βλέπω έτσι, είναι έτσι;». Εκείνος έβαλε τα γέλια, με ξεάγχωσε και ξαφνικά από εκεί που είχα πέσει στα πατώματα, άλλαξε η διάθεσή μου, βγήκαμε έξω και περάσαμε ωραία», αποκάλυψε η Καίτη Γαρμπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share