«Καρφάρες» Τριαντάφυλλου κατά Κωνσταντίνου Βασάλου: «Ψευτοφουσκωτούλη»

Author

Categories

Share

Ο Τριαντάφυλλος έγινε… πύραυλος με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το All Star Survivor του ΣΚΑΪ, πέρασε στην αντεπίθεση και άρχισε τις βολές κατά ριπάς. Ο τραγουδιστής ξέσπασε κατά του Βασάλου και τον χαρακτήρισε ανάμεσα στα άλλα «ψευτοφουσκωτούλη».

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιογράφος από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε ρωτήσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο με ποιους θα ήθελε αγωνιστεί στο All Star Survivor του ΣΚΑΪ.

Ο άλλοτε παίκτης του Survivor απάντησε: «Τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα Παπαδόπουλο».

Όταν, όμως, του είπαν ότι ο γνωστός τραγουδιστής και τέως παίκτης του Survivor δεν θα μπει ακόμα στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, τότε δήλωσε με σαφέστατα ειρωνικό τρόπο: «Α, δεν θα κάνουμε 60% τηλεθέαση; Δεν πειράζει. Τώρα που δεν ήρθε πως θα κάνουμε 60%; Θα τον ήθελα, είναι περίπτωση».

Ο Τριαντάφυλλος έγινε… μπαρούτι με τα λόγια του Κωνσταντίνου Βασάλου και του έσυρε τα εξ αμάξης με δυο stories που έκανε στο Instagram. Ο τραγουδιστής άφησε υπόνοιες για τον Βασάλο ότι έκρυβε λεφτά για να λαδώσει τους ντόπιους στο παιχνίδι και να τρώει και τον χαρακτήρισε «ψευτοφουσκωτούλη».

Ο Τριαντάφυλλος έγραψε στο Instagram: «Καλά αυτός δεν ήταν που ειρωνευόταν στο πουλμανάκι και έλεγε διάφορα; Τι νόμιζες ότι θα έκρυβες λεφτά για να λαδώσεις τους ντόπιους για να τρως εις βάρος άλλων παικτών και να το παίζεις μάγκας; Εδώ είναι Survivor, θα σεβαστείς τους παίκτες, ψευτοφουσκωτούλη! Και που ανεβάζω για σένα πολύ είναι, τώρα ο κόσμος ξέρει τι έγινε πριν καν μπεις μέσα και θα σε κρίνει ανάλογα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share