Καρολίνα Καλύβα: Τι απαντάει μετά τις αντιδράσεις για το γυμνό στο Survivor

Author

Categories

Share

«Το ασπάζομαι στη ζωή μου. Γενικά το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει. Δεν χρειάζεται κανείς να ντρέπεται για το σώμα του», δηλώνει η Καρολίνα Καλύβα.

Μία κίνηση ππου έκανε η Καρολίνα Καλύβα, μαζί με τον Μπόγδανο, τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο στο Survivor, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Οι τέσσερις παίκτες του Survivor είχαν βγάλει τα μαγιό τους και απόλαυσαν τις βουτιές τους στη θάλασσα όπως γεννήθηκαν.

Η Καρολίνα Καλύβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “το Πρωινό” και απάντησε πρώτη φορά για τη γυμνή σκηνή στο φετινό Survivor.

«Το ασπάζομαι στη ζωή μου. Γενικά το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει. Δεν χρειάζεται κανείς να ντρέπεται για το σώμα του. Έτσι γεννιέσαι, γυμνός.

Στην παραλία είσαι… Ούτως ή άλλως εγώ από την πρώτη στιγμή είτε ήταν οι κάμερες είτε όχι, κινούμουν στον χώρο ελεύθερη και χωρίς πίεση, λόγω των συνθηκών. Είτε υπήρχε κάμερα είτε όχι ήταν το ίδιο.

Ο αδερφός μου το ξέρει ότι είμαι ελεύθερη και κάνω γυμνισμό στη ζωή μου. Προσπάθησα να ξεκλειδώσω την Ελένη Χαμπέρη…

Ντρεπόταν να μας βλέπει και έβαλε την μπαντάνα.

Όταν ζεις τη ζωή του Survivor, μέρα με τη μέρα κάνεις ό,τι νιώθεις. Έτσι νιώσαμε και το κάναμε», ανέφερε η Καρολίνα Καλύβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share