Κατερίνα Διδασκάλου: Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα βλέμματα των παιδιών μου όταν έφευγα για το θέατρο

Author

Categories

Share

“Γιατί έκλαιγα, στη μισή παράσταση ήμουν μια κατεστραμμένη μάνα που έχει κάνει όλα τα λάθη που υπάρχουν, σε σχέση με το παιδί της” εξομολογήθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για τους λόγους που δεν μπορεί να επαναλάβει την παράσταση “Το Χελιδόνι”.

«Το “Χελιδόνι” που το έκανα πέρυσι, δεν μπορώ να το κάνω δεύτερη χρονιά. Αυτό πραγματικά με εξουθένωνε ψυχολογικά, εντελώς.

Γιατί έκλαιγα, στη μισή παράσταση ήμουν μια κατεστραμμένη μάνα που έχει κάνει όλα τα λάθη που υπάρχουν, σε σχέση με το παιδί της», αποκάλυψε η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Όλα ρόδινα δεν ήταν ποτέ συνεχώς στη ζωή μου. Θεώρησα, επειδή έκανα νωρίς τα παιδιά μου τα πρώτα, δεν έχουμε δικαίωμα να παθαίνουμε κατάθλιψη όσοι γινόμαστε γονείς. Δεν έχουμε δικαίωμα, πραγματικά όπως το λέω ακριβώς, γιατί φέρνουμε καινούριες ζωές στον κόσμο και έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Όχι ότι δεν υπάρχουν στιγμές που μετανιώνεις.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα βλέμματα των παιδιών μου όταν έφευγα για το θέατρο. Έχω λείψει πολύ από το σπίτι. Λέω ότι τώρα που μεγάλωσα είναι τα πρώτα χρόνια που όταν φεύγω από το σπίτι δεν έχω τύψεις. Δεν είναι λίγο αυτό, γιατί για τα παιδιά είναι απουσία και αυτό δεν αναπληρώνεται εύκολα», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Διδασκάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share