Κατερίνα Παπουτσάκη: Με κυνηγούσαν μέσα στα σκοτάδια με μικρόφωνο και κάμερα

Author

Categories

Share

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί, την σοκαριστική αρνητική δημοσιότητα, την αποκάλυψη για το σίριαλ με τη ζωή της Αλίκης & την σχέση με τον σύζυγό της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τα επαγγελματικά της, αλλά και για τον πατέρα της. «Το «αδέσποτο σκυλί» γράφτηκε ως ρεμπέτικο, άλλα στη δίκη μας εκδοχή έχει ήχο swing, gipsy jazz και λίγο funk, η μουσική είναι κάτι που με γεμίζει.

Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν χάλια, πέρασα δύσκολα, συνέβησαν πολλά και με την υγεία του πάτερα μου και σε προσωπικό επίπεδο.

Με το θέμα της υγείας του πατέρα μου, κλείνουμε ένα χρόνο που μας ζορίζει, είχαμε μία έξαρση τον Ιανουάριο. Στην τελευταία παράσταση της «Αυλής των θαυμάτων» έπεσα από ένα σκαλοπάτι και γύρισε το δάχτυλο μου και έπαιξα έτσι στην παράσταση», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Έχω κάνει σπαστά ψυχοθεραπεία, ξεκίνησα 25 χρονών, είχα μέσα μου κάτι έντονο που έπρεπε να διαχειριστώ, να θέσω όρια. Πνίγομαι και αδυνατώ να βάλω τα όρια μου αποστομωτικά, λειτουργικά & πρακτικά, σε πολλές φάσεις τα «Θέλω» των άλλων ήταν πάνω από τα δικά μου. Ο χωρισμός των γονιών μου, όταν ήμουν μικρή, είναι κάτι που κουβαλάω ακόμη, κάποιες στιγμές ήταν τραυματικές», συμπλήρωσε.

Για το πώς κατά καιρούς έχει αντιμετωπίσει την δημοσιότητα, και διάφορα ευτράπελα, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε πως, «σήμερα είμαι cool με τη δημοσιότητα, άλλα για ένα διάστημα μου έκαναν τη ζωή πολύ δύσκολη.

Η δημοσιότητα ήταν πολλές φορές παρατατικοί, στον γάμο μας στη Δονούσα μπήκε στην εκκλησία φωτογράφος και νομίζαμε πως ήταν φίλος που τραβούσε.

Μου την έστηναν έξω από το σπίτι, έκαναν φωτομοντάζ, έβαζαν αλλού κάδους, άλλου δέντρα, για να βάλουν ότι βγήκα με τον τάδε από το σπίτι. Έπαιρναν έμενα, έπαιρναν τον τάδε & μας κολλούσαν μαζί, έλεγα «δεν είναι δυνατόν αφού εγώ δε βγήκα από το σπίτι, γιατί άλλαξε θέση ο κάδος και το δέντρο. Με κυνηγούσαν μέσα στα σκοτάδια ένας από μπροστά ένας από πίσω και ένας από το πλάι με μικρόφωνο και κάμερα, αυτά όλα ήταν για καταγγελία με το metoo».

«Φοβερή παραβίαση, φώναζαν άνθρωποι «αφήστε την κοπέλα», εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν «σ’ αρέσει τώρα, σ΄ αρέσει; Σε εξώφυλλα έβαζαν απαράδεκτους τίτλους πράγματα που δεν είχα πει ποτέ, με παρουσίαζαν ως άνθρωπο με τον οποίο δεν θα ήθελα ποτέ να έχω σχέση. Είχα πληγωθεί πάρα πολύ από όλο αυτό, ήμουν σε φάση που έλεγα «για ποιά ακριβώς μιλάνε; Ποιά είναι αυτή η κοπέλα;», αλλοίωναν πλήρως τα λεγόμενα μου.

Πολύ τραυματικά πράγματα, χτυπιόμουν, έκλαιγα, έλεγα «δεν θέλω» άλλα δεν μπορούσα να μη δίνω συνεντεύξεις, ήμουν σε μία σειρά & έπρεπε να μιλήσω, επεσήμανε.

«Μία από τις δυσκολίες του χειμώνα ήταν ότι δεν μπορούσα να φάω & να καταπιώ τίποτα, είχα πρόβλημα στη λήψη τροφής. Είμαι πλέον λίγο καλύτερα, άλλα δεν σημαίνει ότι είμαι τελείως καλά, σήμερα δεν είναι μία καλή μέρα», τόνισε. Τέλος, η Κατερίνα Παπουτσάκη τοποθετήθηκε σχετικά με την σχέση της με τον σύζυγό της.

«Με τον Παναγιώτη δεν το χάσαμε ποτέ ολοκληρωτικά, ούτε μας ξέφυγε, περάσαμε όπως όλα τα ζευγάρια από διάφορα στάδια μέσα στα δέκα χρόνια που είμαστε μαζί. Σίγουρα έχουμε περάσει τις δυσκολίες μας με τον Παναγιώτη, άλλα νομίζω ότι μας βγάζουν πιο δυνατούς κάθε φορά», σημείωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share