Κατερίνα Παπουτσάκη: Στη σκηνή κάποιος από το κοινό ήρθε κατά πάνω μου και άρχισε να με χτυπάει

Author

Categories

Share

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα περίεργα σημειώματα από θαυμαστή, τη δουλειά που είχε κόστος στην ψυχική της υγεία και τον θεατή που την χτύπησε

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην καριέρα της στην υποκριτική. «Δεν ξέρω τι λες όταν λες επιτυχία, εγώ κάνω τη δουλειά μου. Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι, το καβάλησα δεν με ενδιέφερε ποτέ.

Οι «Αέρινες σιωπές» και ο «Κόκκινος κύκλος» με έκαναν γνωστή στο κοινό. Δεν λέω όχι σε σόου, ανάλογα με την ποιότητα και το πλαίσιο», ανέφερε αρχικά.

Επιπλέον, περιέγραψε κάποια περιστατικά που την έφεραν σε δύσκολη θέση. «Σε μια παράσταση μου έστελναν περιεργα σημειώματα, από κομμένα γράμματα εφημερίδων, ήταν τρομακτικό.

Έχουν υπάρξει και δύσκολες συνεργασίες, δεν έχω φύγει από παράσταση, το έχω πάει μέχρι το τέλος με κόστος της ψυχικής μου υγείας.

Στη σκηνή μου έχει τύχει κάποιος από το κοινό να έρθει κατά πάνω μου και άρχισε να με χτυπάει», αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τέλος, η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τη μητρότητα αλλά και για την επιτυχία της σειράς που πρωταγωνιστεί.

«Είμαι πολύ υπερήφανη και ευτυχισμένη μητέρα, είναι η βασική μου επιδίωξη να έχω περισσότερο χρόνο μαζί τους», σχολίασε.

«Είναι μια πολύ δεμένη δουλειά «τα καλυτέρα μας χρόνια» στην, ελπίζω να πάει κι άλλη σεζόν», κατέληξε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» η Κατερίνα Παπουτσάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share