Κατερίνα Βρανά: Πέντε χρόνια από την ημέρα που σχεδόν πέθανα

Author

Categories

Share

Η γνωστή stand up comedian, Κατερίνα Βρανά, μοιράστηκε με τους χιλιάδες ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μία φωτογραφία από την εποχή που ήταν στο νοσοκομείο και ανάρρωνε.

Η γνωστή performer Κατερίνα Βρανά γιόρτασε την 23η Απριλίου, ως την ημέρα που «σχεδόν πέθανε», αλλά κατάφερε να ζήσει. Το εν λόγω στιγμιότυπο δείχνει τα χέρια της Κατερίνας Βρανά, όταν ξύπνησε από το τεχνητό κώμα το 2017.

«ΕΠΕΤΕΙΟΣ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΘΑΝΑ.

23 Απριλίου 2017 – 23 Απριλίου 2022

Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι πραγματικά απίστευτα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Οπότε αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίσω και να γιορτάσω το πόσο μακριά έχω φτάσει. Αυτά είναι τα καημένα χεράκια μου που συνέρχονται από γάγγραινα.

Όταν ξύπνησα από το κώμα, τα χέρια μου ήτανε μαζεμένα σαν νύχια πτηνού και τα δάχτυλά μου ήταν ένα πολύ trendy μπλε-μαύρο της γάγγραινας. Ήταν κάτι σαν χέρια Ορκ από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Ναι, έχετε δίκιο, ήταν απίστευτα σέξι.

Επίσης, ΠΌΣΟ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ;;!;!;;

Νομίζω αυτό είναι που βρίσκω το πιο τρομακτικό σε αυτή τη φωτογραφία.

Τα χέρια μου τώρα έχουν συνέλθει πλήρως, δεν έχω ίχνος γάγγραινας, παραμένουν μόνο λίγα θέματα με τις πολύ λεπτές κινήσεις που και αυτά βελτιώνονται σιγά-σιγά.

ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ την ημέρα που σχεδόν πέθανα / επέζησα.

Επίσης, σήμερα είναι η μέρα της Ανάστασης. Σύμπτωση; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΑΚΗ!!!» έγραψε η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Βρανά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share