Κατιάνα Μπαλανίκα: Ο Γιώργος Μαρίνος είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής μου

Author

Categories

Share

Καλεσμένη στην εκπομπή «Studio 4» ήταν σήμερα η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πορεία της στο Θέατρο και το κεφάλαιο «Γιώργος Μαρίνος».

Η Κατιάνα Μπαλανίκα αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιώργο Μαρίνο. «Ο Γιώργος δεν είναι στη ζωή κανενός. Δε νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας.

Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου μεγάλο, τεράστιο κεφάλαιο. Είναι ένας από τους ανθρώπους της ζωής μου και δάσκαλος μεγάλος. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τον Γιώργο».

«Αν δεν ήταν ο Γιώργος, μπορεί να πήγαινα στο Ελεύθερο Θέατρο, τότε που το άρχιζαν στο Άλσος. Όταν μου έκαναν την πρόταση τα παιδιά, ο Κώστας Αρζόγλου, είχα ήδη ξεκινήσει με τον Γιώργο και τους είπα όχι.

Και με την Άννα Παναγιωτοπούλου και με τον Σταμάτη Φασουλή είμαστε φίλοι από τη σχολή, κάναμε εκεί μέσα επιθεωρήσεις», δήλωσε για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαρίνο η Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Την εποχή που ήμουν στις μεγάλες δόξες ήταν που τα παράτησα όλα. Είχα μία τάση μεγάλη να φύγω τότε. Είμαι του φευγιού, το είχα από μικρή αυτό» παραδέχεται η Κατιάνα Μπαλανίκα και προσθέτει:


«Γιατί να το εξηγήσω μέσα μου; Να κάτσω και να αναπολώ ποιος, τι και γιατί; Έτσι αισθανόμουν», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντεξής της η αγαπημένη ηθοποιός.

«Προφανώς κάποια πράγματα θα με πείραζαν. Πολλά με έπνιγαν, μπορεί και να τα ‘χω μοιραστεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share