Καβγάς Βούλτεψη με Σπίρτζη – «Η Ζαπορίζια να εκραγεί, ο Μητσοτάκης θα φταίει», «είσαι ψεύτρα και συκοφάντης»

Author

Categories

Share

«Μήλον της έριδος» αποτελεί ενόψει των εκλογών για τα στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ η προτροπή του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάνε τα οικονομικά προγράμματα των κομμάτων στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για κοστολόγηση, με τους τόνους να ανεβαίνουν μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Σπίρτζη.

Η Σοφία Βούλτεψη και ο Χρήστος Σπίρτζης μίλησαν στην τηλεόραση του MEGA το πρωί της Κυριακής ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου και οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα οικονομικά προγράμματα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για debate με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το εργοστάσιο της Ζαπορίζια να εκραγεί, φταίει ο Μητσοτάκης», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βούλτεψη, με τον Χρήστο Σπίρτζη να τη χαρακτηρίζει «ψεύτρα και συκοφάντη», όταν η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στην οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να πάμε όπου θέλει ο κ. Τσίπρας, το γάντι είναι σηκωμένο. Παράλληλα, βάζει όρο για ντιμπέιτ. Τι σχέση έχει το ντιμπέιτ; Αυτή τη τη στιγμή, υπάρχει μια κάλπη που έβγαλε διαφορά 20 μονάδων. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε το προεκλογικό διάστημα να μας βρίζει, να επιτίθεται πως τίποτα δεν κάναμε καλά.

Ούτε στην πανδημία, ούτε στην οικονομία, ούτε στην ενέργεια… Το εργοστάσιο της Ζαπορίζια να εκραγεί, φταίει ο Μητσοτάκης. Αντί να φτιάξει ένα σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, πήγε στις εκλογές με βρισιές. Πήραν την απάντηση και συνεχίζουν και λένε τα ίδια» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Βούλτεψη.

«Έχουμε κυβερνητική, ρεαλιστική πρόταση για το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης. Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι για αεριτζήδες. Σε σχέση με τις ανακολουθίες και τα ψέματα από τον κ. Μητσοτάκη πως θα πάμε σε ντιμπέιτ μετά τις εκλογές…» είπε με τη σειρά του ο κ. Σπίρτζης, για να απαντήσει η κ. Βούλτεψη: «Δεν είχε πει αυτό ο Μητσοτάκης… Είπε θα το δούμε… Φέρτε ένα πρόγραμμα να το συζητήσουμε…».

«Ορίστε το πρόγραμμα…» συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με την κ. Βούλτεψη να του λέει: «Αυτό είναι το πρόγραμμα του 2015 κ. Σπίρτζη. Μας βρίζετε και δεν προλάβατε να βγάλετε πρόγραμμα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share