Κεραμέως για Σαϊντού: Ενισχύθηκε ο φάκελός του και περιμένουμε την απόφαση της Αρχής Προσφυγών

Author

Categories

Share

Στην υπόθεση του Σαϊντού Καμαρά, του ασυνόδευτου πρόσφυγα που αρίστευσε στο Λύκειο και κινδυνεύει να απελαθεί καθώς δεν τηρεί τα κριτήρια για ανανέωση της άδειας παραμονής, αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, σε ανάρτησή της στα social media. 

Η Νίκη Κεραμέως δήλωσε πως το υπουργείο Παιδείας, σε συνεργασία με τον διευθυντή και τους καθηγητές του ασυνόδευτου πρόσφυγα από τη Γουινέα, έχει φροντίσει για την ενίσχυση του φακέλου του που κατατέθηκε στην αρμόδια Αρχή που θα αποφασίσει την ανανέωση της άδειας παραμονής του Σαϊντού Καμαρά.

«Σχετικά με την υπόθεση του Σαϊντού Καμαρά, ο Διευθυντής, οι Καθηγητές, οι συμμαθητές του & το Υπ. Παιδείας μεριμνήσαμε για την ενίσχυση του φακέλου του με υλικό σχετικά με τη συμμετοχή και απόδοσή του στο σχολικό περιβάλλον. Θα αναμένουμε την απόφαση της Αρχής Προσφυγών», αναφέρει η υπουργός Παιδείας, στην ανάρτησή της στο Twitter. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση του Σαϊντού Καμαρά, του ασυνόδευτου πρόσφυγα που αρίστευσε στο Λύκειο, όμως κινδυνεύει να απελαθεί, καθώς δεν τηρεί τα κριτήρια για ανανέωση της άδειας παραμονής, έχει συγκινήσει πολύ κόσμο. Ο νεαρός συμμετείχε κανονικά στη σημερινή μαθητική παρέλαση στον Άγιο Δημήτριο για την 25η Μαρτίου, με το 1ο ΓΕΛ της περιοχής να τον στηρίζει απόλυτα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Ελλάδα, όπου κι εντάχθηκε αρκετά γρήγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share