Κερτ Κομπέιν: Πωλείται το σπίτι που μεγάλωσε ο τραγουδιστής των Nirvana

Author

Categories

Share

Ένα από τα σπίτια στο οποίο μεγάλωσε ο Κερτ Κομπέιν, ο αείμνηστος τραγουδιστής των Νirvana, διατίθεται πλέον προς πώληση. 

Ο Κερτ Κομπέιν των Nirvana έζησε στη συγκεκριμένη κατοικία στο Μοντεσάνο της Ουάσιγκτον, με τον πατέρα του μετά το διαζύγιο των γονιών του.

Ο Κομπέιν ήταν 11 ετών, όταν μετακόμισε στο συγκεκριμένο σπίτι το 1978 και έζησε εκεί μέχρι το 1982.

Όταν ο πατέρας του Κομπέιν ξαναπαντρεύτηκε, η μητριά του και τα δύο παιδιά της μετακόμισαν μαζί τους. Ο Κομπέιν έφυγε αμέσως μετά το 1982 και εγκαταστάθηκε αρχικά στο τροχόσπιτο του παππού και της γιαγιάς του. Στη συνέχεια στα εφηβικά του χρόνια έζησε σε σπίτια μελών της οικογένειας και φίλων.

Το σπίτι, στο οποίο έζησε ο εκλιπών τραγουδιστής των Nirvana πωλείται έναντι 279.000 δολαρίων.

Οι μεσίτες δεν είχαν αντιληφθεί ότι πρόκειται για σπίτι, στο οποίο κατοικούσε ως παιδί ο εκλιπών τραγουδιστής των Nirvana, ώσπου φωτογράφος το φωτογράφισε και το αναγνώρισε από την ιδιαίτερη κατασκευή του.

Ο πατέρας τους Κερτ Κομπέιν, όπως έγινε γνωστό, προσπάθησε να μετατρέψει το εσωτερικό της κατοικίας σε καράβι και το παιδικό υπνοδωμάτιο έχει στρόγγυλα παράθυρα, όπως αυτά που έχουν οι καμπίνες πλοίων.

Ο μεσίτης Κολτ Φέρλεϊ δήλωσε στο Rolling Stone: «Κανένας από εμάς δεν γνώριζε ότι ήταν το σπίτι του Κερτ Κομπέιν έως ότου η φωτογράφος Αλίσια Τίσντεϊλ το φωτογράφισε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share