ΚΚΕ για Παύλο Πολάκη: «Πολύ βολική αντιπαράθεση που αφήνει στο απυρόβλητο τις αντιλαϊκές δεσμεύσεις»

Author

Categories

Share

Θέση στο πολιτικό θρίλερ που πρωταγωνιστεί ο Παύλος Πολάκης πήρε και το ΚΚΕ. Ο Περισσός υπογράμμισε ότι η αντιπαράθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με το ίδιο το κόμμα του δεν επικεντρώνεται, όπως θα έπρεπε να συμβεί, στα «κλειδιά» της οικονομίας.

Για την πολιτική κόντρα ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ μίλησε για μία πολύ βολική αντιπαράθεση που αφήνει στο απυρόβλητο τις κοινές αντιλαϊκές δεσμεύσεις των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

«Είναι πολύ βολική μία αντιπαράθεση που εντοπίζει το ”βαθύ κράτος” σε κάποιους δημοσιογράφους και δικαστικούς κι όχι σε όσους έχουν τα ”κλειδιά” της οικονομίας, με βάση τα οποία ελέγχουν και παρεμβαίνουν στους μηχανισμούς του κράτους, στα ΜΜΕ, στις κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα για τα δικά τους συμφέροντα. Και φυσικά με αυτόν τον τρόπο να μένουν στο απυρόβλητο οι κοινές αντιλαϊκές δεσμεύσεις των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ απέναντι σε όλους αυτούς.

Σε κάθε περίπτωση – και με δεδομένες τις πολιτικές διάφορες του ΚΚΕ με τον συγκεκριμένο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΡΙΖΑ συνολικά – η εισαγγελική εντολή για προκαταρκτική εξέταση με αφορμή μια ανάρτηση πολιτικού περιεχομένου, ανεξάρτητα από τη συμφωνία ή διαφωνία με αυτήν, είναι ενέργεια απαράδεκτη που ανοίγει πολύ επικίνδυνους δρόμους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share