Κλέλια Ρένεση: Το δημόσιο «ευχαριστώ» σε συνάδελφό της που την έσωσε από τα δύσκολα

Author

Categories

Share

ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για όσα συμβαίνον στο χώρο του θεάματος, και η Κλέλια Ρένεση ευχαρίστησε δημόσια συνάδελφό της που στάθηκε στο πελυρό της στα δύσκολα.

H ηθοποιός Kλέλια Ρένεση, η οποία πρωταγωνιστεί τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», και ενώ ο χώρος του θεάματος συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις για όσα συμβαίνουν, έστειλε το δικό της μήνηυμα. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια δημόσια δήλωση αγάπης για συνάδελφό της.

Η Κλέλια Ρένεση επικρότησε τις καταγγελίες των συναδέλφων της για σεξουαλική παρενόχληση και αποκάλυψε ότι την εποχή που περνούσε δύσκολες εποχές στο θέατρο, μια συνάδελφός της μπήκε μπροστά, και την στήριξε.

Η γυναίκα που στήριξε την Κλέλια Ρένεση την εποχή που αυτή βρέθηκε σε πολύ δυσάρεστη θέση, είναι η συνάδελφός της Έλισαβετ Κωνσταντινίδου, την οποία και ευχαρίστησε δημόσια.

Η Κλέλια Ρένεση έγραψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram: «Μέσα σ αυτό το «καταγγελτικό» εύλογο κλίμα, το οποίο επικροτώ και θαυμάζω,.. έχω μια παράδοξη ανάγκη να κάνω μια καταγγελία άλλου είδους.. μια καταγγελία αγάπης.

Σε μια γκρίζα στιγμή του θεατρικού δρόμου μου, που έβλεπα δόντια σουβλερά να με κοιτάζουν, είχα την τύχη κ την ευλογία να έχω δίπλα μου ένα δυνατό, σθεναρό θηλυκό, που δεν λογάριαζε από γρυλίσματα. Έκατσε μπροστά κ μας έκρυψε όλους πίσω της. Την αγάπη της και την ζεστασιά της δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Την φιλία της την κρατώ για πάντα.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Γιατί μπορεί οι λύκοι να ήταν αμολυτοι τόσο καιρό, αλλά κυκλοφορούσαν και λύκαινες. Λύκαινες που ξέρουν οτι αν πεθάνει το δίκαιο, πεθαίνει κ η ψυχή. Κ χωρίς αυτή, ούτε «παίζεις» την ζωή, ούτε ζεις. Αυτές οι γυναίκες μαζεύουν απ το πάτωμα ένα ένα τα όνειρα σου και στα βάζουν κάτω απ το μαξιλάρι. Γιατί θέλουν να βλέπουν τον κήπο ολάνθιστο. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σ’ αγαπώ από δω ως το φεγγάρι @elisavet_konstantinidou».

Δείτε την ανάρτησή της.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share