Κόλιν Φάρελ: Γιατί δάκρυσε στην τηλεόραση – «Είναι πολύ δύσκολο να το βλέπεις»

Author

Categories

Share

Λύγισε ο Κόλιν Φάρελ στο τηλεοπτικό σόου «Jimmy Kimmel Live!». Ο κινηματογραφικός «Μέγας Αλέξανδρος» συζητούσε με την φιλοξενούμενη παρουσιάστρια, Γουάντα Σάικς.

Ο Κόλιν Φάρελ συγκινήθηκε καθώς αντάλλασσε απόψεις με την Γουάντα Σάικς για το θέμα των αστέγων στο Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα του τηλεοπτική σειρά «The North Water», καθώς και για τα γυρίσματα της ταινίας «Batman» στο Λονδίνο και στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε στις επιπτώσεις της πανδημίας.

«Η έλλειψη στέγης εδώ. Είναι πολύ δύσκολο να το βλέπεις», τόνισε ο Κόλιν Φάρελ, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την οργάνωση Διεθνές Δίκτυο Εφηµερίδων Δρόµου που διοργανώνει το Homeless World Cup Foundation (Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων) και άρχισε να κλαίει.

«Είναι πολύ δύσκολο να το βλέπεις. Δεν το καταλαβαίνω. Κάνω κάτι για αυτό τώρα; Όχι. Θα ήθελα να σκεφτώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Δεν καταλαβαίνω πώς τόσοι πολλοί άνθρωποι μπορούν να είναι στον δρόμο. Το λέω γνωρίζοντας καλά πόσο τυχερός είμαι», πρόσθεσε.

«Ζω σε ένα ωραίο σπίτι, έχω μια πολύ ασφαλή ζωή. Αλλά δεν το καταλαβαίνω, δεν το καταλαβαίνω» τόνισε.

Σε έκθεση του Ιουνίου του 2020, η Αρχή Υπηρεσιών Άστεγων του Λος Άντζελες ανέφερε ότι υπήρχαν 66.436 άτομα στην ομώνυμη κομητεία που ζουν χωρίς στέγη. Ο αριθμός αυτός πιστεύεται ότι αυξήθηκε δραματικά την περίοδο της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ο Ιρλανδός ηθοποιός, είπε επίσης πως δεν έχει ταξιδέψει εδώ και κάποιο διάστημα στην πατρίδα του, την Ιρλανδία λόγω της κρίσης του Covid-19, αλλά σχεδιάζει να επιστρέψει εκεί σύντομα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share