Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η βάφτιση, ο θρησκευτικός γάμος και η τηλεόραση – «Θα επέστρεφα με ένα live»

Author

Categories

Share

Και θέλει και δεν θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αιτία; Ο γιος της, τον οποίο δεν θέλει να αφήνει πολλές ώρες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε, το απόγευμα της Κυριακής (04.06.2023) στη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Στο περιθώριο της βάφτισης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για το πότε θα βαφτιστή γιο της, πότε θα κάνει τον θρησκευτικό της γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και πότε θα γυρίσει στην τηλεόραση.

«Θα κάνουμε πρώτα τη βάφτιση του γιου μας και μετά τον θρησκευτικό γάμο. Ξεχωριστά τα μυστήρια.

Εμείς είμαστε πιο μαζεμένοι, θα γίνουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Προέχει η βάφτιση του παιδιού, αν και έχουμε κάνει ονοματοδοσία. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το καλοκαίρι η βάφτιση» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μου λείπει. Θέλω να επιστρέψω αλλά και δεν θέλω. Δεν μπορώ να με φανταστώ να λείπω από το σπίτι πολλές φορές και να μην είμαι με το παιδί. Έρχεται η μητέρα μου για βοήθεια.

Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα live πρόγραμμα για να μη λείπω πολύ από το σπίτι. Τα μαγνητοσκοπημένα ξεκινάς σήμερα και τελειώνεις μεθαύριο. Μπορεί να με δείτε τη νέα σεζόν, γιατί όχι;» είπε η παρουσιάστρια σε ό,τι έχει να κάνει με την επιστροφή της στην τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share