Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με μπικίνι, πιο αδύνατη από ποτέ

Author

Categories

Share

Η γνωστή παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ποζάρει με μπικίνι μετά την απώλεια 11 κιλών.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα επιστρέψει στην τηλεόραση πιο αδύνατη και ανανεωμένη από ποτέ. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε στα Instagram με ένα story ότι έχασε 11 κιλά, και πλέον βρίσκεται στα 61.

Η παρουσιάστρια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε μί ακαόμη φωτογραφία της με μαγιό και οι αναλογίες της εντυπωσιάζουν καθώς οι αλλαγές στο κορμί της είναι ορατές.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε πει μεταξύ άλλων: «H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα.

Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση.

Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους.

Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα.

Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία…», είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την απώλεια των κιλών.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share