Κωνσταντίνος Αργυρός: Χρήστης του Tinder παρίστανε τον τραγουδιστή και ζητούσε από γυναίκες γυμνές φωτογραφίες και βίντεο

Author

Categories

Share

Απίστευτο περιστατικό με ένα χρήση του Tinder να παριστάνει πως είναι ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Πρωινό», ένας απατεώνας στην Αυστραλία δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Tinder όπου χρησιμοποίησε φωτογραφίες του δημοφιλούς τραγουδιστή, χωρίς φυσικά να πάρει την άδειά του.

Ο σκοπός του ήταν να κοροϊδεύει έτσι γυναίκες και να αποσπά από εκείνες γυμνές φωτογραφίες αλλά και βίντεο

Ο απατεώνας έκλεψε τις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού και υποδυόταν έναν Έλληνα επιχειρηματία με το όνομα Στέλιος. Η 23χρονη Torrie Marshall τον γνώρισε μέσω Tinder, ένιωσε απίστευτη έλξη για εκείνον – δηλαδή τον Κωνσταντίνο Αργυρό – και πίστευε ότι γνώρισε τον έρωτα της ζωής της! Μέχρι τη στιγμή που κατάλαβε ότι ο Στέλιος… δεν υπήρχε!

«Ήταν προφανώς πολύ ελκυστικός αλλά νομίζω ότι όσο ο καιρός περνούσε είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ αλλά και τις ίδιες οικογενειακές αξίες. Είχαμε συναισθηματική σύνδεση και δεν είχα νιώσει ποτέ έτσι με άντρες της ηλικίας μου» δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της.

Η νεαρή γυναίκα ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον τύπο μετά από έξι μήνες, εκείνος όμως της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες. Όταν τις έστειλε το προφίλ διαγράφηκε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share