Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Χρειάζεται νέο κόμμα» – Η ανάρτησή του στο Twitter

Author

Categories

Share

«Χρειάζεται ένα νέο κόμμα. Συμφωνούμε», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Twitter, σε απάντησή του προς έναν χρήστη που σχολίασε το προφίλ της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ εκφράστηκε πρώτη φορά δημοσίως υπέρ της ίδρυσης νέου κόμματος, καθώς οι φήμες είχαν ξεκινήσει από την ημέρα που διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε στην εμπλοκή με τη Νέα Δημοκρατία τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του και ανέφερε πως σήμερα το κόμμα «πασοκοποιείται και εξευτελίζεται» από τους ψηφοφόρους του, θέλοντας να απαντήσει σε έναν χρήστη του Twitter ότι «δεν ανήκε ποτέ στη ΝΔ».

Σε αυτό απάντησε ένας άλλος χρήστης που σχολιάζει το προφίλ της σημερινής Νέας Δημοκρατίας, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να του απαντάει «Οπότε χρειάζεται ένα νέο κόμμα. Συμφωνούμε».

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας τον περασμένο Οκτώβριο. Από τότε ακουγόταν στο παρασκήνιο ακουγόταν ότι ο ίδιος θα δημιουργήσει δικό του κόμμα ή θα ενταχθεί σε κάποιο νέο κόμμα που ενδεχομένως δημιουργηθεί.

Ωστόσο ο ίδιος δεν σχολίασε τις φήμες και τα σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share