Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Η γυναίκα αυτή ζαλίστηκε από τη δημοσιότητα του ονόματός μου»

Author

Categories

Share

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό, αποφάσισε να δώσει κι εκείνος με τη σειρά του, τη δική του εκδοχή για το περιστατικό. Ο ίδιος αντιστρέφει την ιστορία με τη μνηστή του, εξηγώντας πως εκείνη τον χτύπησε, όταν της ζήτησε να χωρίσουν.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ισχυρίζεται στην εφημερίδα Espresso, ότι η Νάνσυ «ζαλίστηκε από τη δημοσιότητα του ονόματός του», και αποκαλύπτει ότι ο ξυλοδαρμός προήλθε από εκείνη, με αποτέλεσμα να τη μηνύσει.

«Μετά την Αγγλία, όπου πήγα εγώ για ένα μήνα για να μείνω μαζί της, ήρθε τώρα εκείνη στην Ελλάδα να κάνουμε μαζί γιορτές. Ενώ, όμως, είχαμε συμφωνήσει να σταματήσει να με ζηλεύει παθολογικά, εκείνη δεν το έκανε. Απεναντίας, επενέβαινε στα επαγγελματικά μου, μου έλεγε “αν κάνεις εκπομπή θα είμαι κι εγώ μαζί σου”, μιλάμε για τόσο ακραία πράγματα. Η γυναίκα αυτή παθιάστηκε αρρωστημένα μαζί μου και ζαλίστηκε από τη δημοσιότητα του ονόματος Κωνσταντίνος Εμμανουήλ…» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Μάλιστα, ανέφερε το πώς οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα. «Ήρθε από τα Χανιά 15χρονη fan μου στην Αθήνα για να με δει μαζί με τους γονείς της και συναντηθήκαμε όλοι μαζί, αλλά η Νάνσυ ζήλεψε ακόμη και το ανήλικο κορίτσι. Λογομαχήσαμε έντονα και της είπα πάρε τα πράγματά σου και φύγε πριν μπει το 23. Δεν σε θέλω… Με το που της λέω χωρίζουμε, μου ρίχνει δύο μπουνιές στα μάτια και μου τα…σκίζει.

Οι βολβοί μου έγιναν κατακόκκινοι, ενώ χτυπήθηκε κι η μύτη μου κι έτρεχε αίμα. Μου ρίχνει μια κλωτσιά στα αχαμνά με αποτέλεσμα να λυγίσω από το πόνο.

Πάω τότε να την πιάσω από το τζάκετ για να αμυνθώ, αλλά φεύγει από το υπνοδωμάτιο και τρέχει στο σαλόνι. Την ακολουθώ, αλλά εκείνη βρίσκει το μπολ με το νερό του σκύλου και το ρίχνει όλο επάνω μου. Την κυνήγησα γύρω από το τραπέζι για να τη σταματήσω, αλλά προλαβαίνει και κλειδώνεται στο δωμάτιο όπου είχα μέσα το σκυλί και το κινητό μου. Τις χτυπούσα μια ώρα για να μου ανοίξει και δεν μου άνοιγε. Δεν ξέρω καν αν ειδοποίησαν οι γείτονες την Αστυνομία… Εδώ μου δάγκωσε το χέρι κι ούρλιαξα από τον πόνο. Δηλαδή έγινα από θύμα θύτης;

Πέρασα αυτόφωτο χωρίς χειροπέδες, πήγα στο Α.Τ., έδωσα κατάθεση και μετά πήγα στο νοσοκομείο, όπου έμεινα για επτά ώρες. Έκανα υπέρηχο κι αξονική στην κοιλιά, τις ίδιες εξετάσεις και στο κεφάλι, εξετάστηκα από ΩΡΛ κι οφθαλμίατρο, έκανα ακτινογραφίες θώρακα και περιμένω να πάρω τα αποτελέσματα. Κατέθεσα κι εγώ μήνυση εναντίον της… Θέλουμε δεν θέλουμε να αποσύρουμε τη μήνυση θα βρεθούμε στα δικαστήρια… Νιώθω τεράστιο θύμα, με εξαπάτησε» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share